Kampania składa się z 15 map. Dowodzimy w niej rasą |Rycerzy|.
Fabuła: Mamy pomóc księciu Haroldowi zasiąsc na tron i go utrzymac.
Miłej gry sm101
Pobierz
Dodatek: Muzyka (jak chcemy)
Pobierz Muzykę
Kampania WBC#3 - Książe
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Kampania WBC#3 - Książe
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: Kampania WBC#3 - Książe
Czy admin mógłby mi zdradzić tajemnicę tworzenia kampanii? Krok po kroku? Bo to chyba ciekawsze niz tworzenie pojedynczych scenariuszy...
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Adminie! Czy można takie kampanie tworzyć w wbc I? Czy na pewno w wbc I nie da się robić map do pobrania??
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Te kampanie, które udostępniłem pochodzą z pewnego źródła. Nie ja jestem ich twórcą.
Tworzenie kampanii to wyższa szkoła jazdy sm03 Ogólnie opiera się ona na poleceniu |Wydarzenia| w edytorze WBC, ale jest to dosc skomplikowane.
W przyszłości właśnie będę chciał stworzyc poradnik dotyczący jak zrobic kampanię. A co chciałbyś umieścic w swojej kampanii? sm04 Dzięki temu lepszy będzie poradnik.
Z tego co wiem "jedynka" nie posiada edytora i tworzenie kampanii, map jest niemożliwe sm06
Tworzenie kampanii to wyższa szkoła jazdy sm03 Ogólnie opiera się ona na poleceniu |Wydarzenia| w edytorze WBC, ale jest to dosc skomplikowane.
W przyszłości właśnie będę chciał stworzyc poradnik dotyczący jak zrobic kampanię. A co chciałbyś umieścic w swojej kampanii? sm04 Dzięki temu lepszy będzie poradnik.
Z tego co wiem "jedynka" nie posiada edytora i tworzenie kampanii, map jest niemożliwe sm06
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Chyba posiada! Zaraz się przekonam włączę grę. A co umieścić w kampanii?? Chłopie! Jest tego więcej niż baśni z tysiąca i jednej nocy 

I co, udało się stworzyć jakiś poradnik? Ale serio pytam. Może ma ktoś jakieś linki do poradników - jak robić kampanie?Administrator pisze:(...)Tworzenie kampanii to wyższa szkoła jazdy sm03 Ogólnie opiera się ona na poleceniu |Wydarzenia| w edytorze WBC, ale jest to dosc skomplikowane.
W przyszłości właśnie będę chciał stworzyc poradnik dotyczący jak zrobic kampanię.(...)