OrcLands - Kampania
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
OrcLands - Kampania
Orclands jest kampanią, w którym biorą udział Hordy Orków. Krasnoludy dokonują inwazji na ziemie na północ od KOR. Musisz zjednoczyć Orków i ich sojuszników, aby dowiedzieć się, czego chcą Krasnoludy i położyć im kres.
Kampania składa się z 9 plansz, które musisz przechodzic po kolei.
Jest w języku angielskim (chodzi o rozmowy toczące się między bohaterami), ale myślę, że coś tam da się zrozumiec sm102 Może powstanie niedługo tłumaczenie do tej kampanii.
Całą zawartosc rozpakowujemy i umieszczamy w pliku |Scenario|
Sam jeszcze nie grałem, więc później komentarz sm101
Pobierz
Kampania składa się z 9 plansz, które musisz przechodzic po kolei.
Jest w języku angielskim (chodzi o rozmowy toczące się między bohaterami), ale myślę, że coś tam da się zrozumiec sm102 Może powstanie niedługo tłumaczenie do tej kampanii.
Całą zawartosc rozpakowujemy i umieszczamy w pliku |Scenario|
Sam jeszcze nie grałem, więc później komentarz sm101
Pobierz
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: OrcLands - Kampania
WBCII czy WBCIII ?
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
3
tę kampanie raczej oceniam na 2/5. pierwsza i druga gra mi sie mega rościągała ( grałem kill me 6 ) no i sie dlugo grało. w czwartej nagle przegrałem bez powodu. często tez wyskakiwała ramka jak "quest" tylko ze pusciutka ( miejsce na obrazek tez puste ). a w 3 mapie chciało mi sie miec szamanow goblinow. no i to że niemozna budować wiez ani murów a są silne wieze i orcy nieumieja naprawiać tych silnych wiez to wkurza.
tę kampanie raczej oceniam na 2/5. pierwsza i druga gra mi sie mega rościągała ( grałem kill me 6 ) no i sie dlugo grało. w czwartej nagle przegrałem bez powodu. często tez wyskakiwała ramka jak "quest" tylko ze pusciutka ( miejsce na obrazek tez puste ). a w 3 mapie chciało mi sie miec szamanow goblinow. no i to że niemozna budować wiez ani murów a są silne wieze i orcy nieumieja naprawiać tych silnych wiez to wkurza.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Nikt nie mówił, że będzie łatwo sm101
Gra się dosc długo, zwłaszcza jak zabiją Ci bohatera, a przez pomyłkę nie wyłączysz sobie gry i musisz grac od nowa sm04
Kampania jest stworzona przez fanów to nie wymagajmy za dużo. W niektórych niemożna planszach nie można budowa wież lub murów (może to i lepiej - komp jest w stanie stworzyc w bazie takich kilkanście)
Kampania jest po angielsku, może należy wykonac jakieś polecenie najpierw.
Jak dam radę to przetłumaczę sm01
Gra się dosc długo, zwłaszcza jak zabiją Ci bohatera, a przez pomyłkę nie wyłączysz sobie gry i musisz grac od nowa sm04
Kampania jest stworzona przez fanów to nie wymagajmy za dużo. W niektórych niemożna planszach nie można budowa wież lub murów (może to i lepiej - komp jest w stanie stworzyc w bazie takich kilkanście)
Kampania jest po angielsku, może należy wykonac jakieś polecenie najpierw.
Jak dam radę to przetłumaczę sm01
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
lol gralem w ta kampanie z innej strony pobralem :DD rok temu bardzo dawno 

"...Gdy Zabijasz Dla Pieniędzy,Zasady Przestają Się Liczyć..."
Grałem pierwsza misję gdzie mamy do dyspozycji tylko pierwszy poziom twierdzy i dłuuugo to trwało... zanim mi sie jakis czas skończył i przegrałem. Następnym razem bedzie lepiej. Największym problemem na pierwszej mapie jest mały limit armii. trzeba od groma budowac budynków.