Przede wszystkim:
-Budowniczowie na starcie, można wsadzić ich do kopalni surowca, którego najbardziej się potrzebuje.
-4 początkowe kopalnie od razu przekształcone, kopalnie 2 poziomu graczy 1, 3, 5 po bokach.
-Tu coś nowego. Gracze środkowi muszą najbardziej uważać, gdyż mają oni kopalnie z przodu fortu, ale są one już przekształcone.
-MACHINY OBLĘŻNICZE NA STARCIE! Gracz sam decyduje czy wyruszy nimi na baze wroga, czy będzie nimi bronił swojej. Nie pamiętam już jakie to były ale chyba 2 balisty i 2 katapulty + pirohydra.
Teraz opis: Mapa posiada 2 forty - fort graczy 1,2 i 3 znajduje się na górze, natomiast graczy 4,5,6 na dole. Te forty to oczywiście teren otoczony murami, a w wewnętrznej stronie znajdują się wieże. O kopalniach początkowych już mówiłem. Kopalnie dodatkowe są oczywiście na środku. Kopalnie 2lv'owe są w centralnej części mapy po lewej i prawej stronie, natomiast w samym środku 3lv. Wszystkie kopalnie z wyjątkiem początkowych oraz drugich początkowych gracza po środku są strzeżone. Po bokach można znaleźć legowiska (chyba gnolli). Zresztą co ja będe pisał! Zobaczcie sami! Sporo sie przy nich namęczyłem więc uszanujcie moją pracę

W linku spakowałem kilka wersji tej mapy, mianowicie:
-Wersja beta. Możecie zobaczyć jak ona wyglądała wcześniej.
-Wersja do trenowania z kompem. Nie posiada strażników (zawsze siekali ich bohów

-Wersja bez straży.
I oczywiście wersja ostateczna do multi!
http://hotfile.com/dl/133648474/5d22638 ... io.7z.html
ENJOY