MAPY DO K A M P A N I I WBC2
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Ulubiona rasa: Barbarzyńcy, Demony
- Kontakt:
MAPY DO K A M P A N I I WBC2
Czy jest gdzieś taka? Czy da się taką zrobić ?
- Barto12SAS
- Thrall
- Ulubiona rasa: M. Krasnolud
- Kontakt:
Re: MAPY DO K A M P A N I I WBC2
Czyli , że chodzi o edycję Kampanii , czy chcesz scenariusze z kampanii do potyczek ?SanSans pisze:Czy jest gdzieś taka? Czy da się taką zrobić ?
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Kiedyś tak zrobiłem i przenosiłem je na potyczki tylko trzeba wejść w dysk C lub D gdzie zainstalowałeś gre i znajdujemy folder CampaingScenario
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Kontakt:
Tzn po pierwsze
-Tak, mapy zmienić w wbc2 kampanii
i taka nierealna myśl
-utworzyć w wbc3 kampanię jaka jest w wbc2
-Tak, mapy zmienić w wbc2 kampanii
i taka nierealna myśl
-utworzyć w wbc3 kampanię jaka jest w wbc2
To drugie raczej niemożliwe z technicznego punktu widzenia, chociaż kto wie. Pewnie trzeba by było zrobić już pełnoprawnego moda, żeby tak się dało (a do tego potrzeba by z kolei kodu źródłowego gry oraz znajomości programowania na solidnym poziomie).
Te kampanie po prostu działają na innej zasadzie, nie można "podbijać" terenów ;p.
To pierwsze chyba możliwe, jak się jakoś dostanie do tych map to prawdopodobnie nic nie stoi na przeszkodzie żeby je podmienić czy przerobić. Nie mam WBC2 zainstalowanego, więc nie sprawdzę.
Te kampanie po prostu działają na innej zasadzie, nie można "podbijać" terenów ;p.
To pierwsze chyba możliwe, jak się jakoś dostanie do tych map to prawdopodobnie nic nie stoi na przeszkodzie żeby je podmienić czy przerobić. Nie mam WBC2 zainstalowanego, więc nie sprawdzę.
Tomek
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Kontakt:
Ok, Dzięki. Mam cichą nadzieję jednak że jakiś solidna grupa modderów spróbowałaby zrobić taki mod