Nowe mapy
Nowe mapy
Chciałbym zaproponować aby ktoś stworzył nowe mapy 2vs2 i 3 vs3.Chodzi mi o to,że gra staje się powoli nudna jak się gra na takich samych mapach, a żeby była ciekawsza trzeba próbować nowości
.

I co ja mam robić???
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Nowe mapy
Chciałem zauważyć, że ciekawych map 2vs2 i 3vs3 jest nie mało, ale nikt nie umie przekonać szerszego grona ludzi do grania na nich. Gdyby się bardziej zagłębić w mapy Chaosu (Lost Caverns, Jungle Hunters, Fire Craft!!!), to może odkrylibyśmy coś ciekawego.
Czyżby? A jednak. ®
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Re: Nowe mapy
Jeśli chodzi o mapki owe, to robię 2 mapki jedną 2 v 2 i 3 v 3 narazie elementów nie zdradzę, ale powiem że mogą być fajne xD
Piela, to prawda , ale pamietajmy ze kazdy ma swoj gust - co nam z tego przypadnie że dużo osób powie to jest zarabista mapka! jak inni powiedza : :( : Taka jest prawda.
Moim zdaniem to administracja powinna mieć ostateczny głos ponieważ gdy tak będziemy negocjować non-stop to zawsze będzie 50 % na 50 % ( prawdopodobnie) mysle zeby dać lepszy rygor w postaci gdy będzie 40 na 60 % i tak przyjac mapę.
No cóż ale...
Piela, to prawda , ale pamietajmy ze kazdy ma swoj gust - co nam z tego przypadnie że dużo osób powie to jest zarabista mapka! jak inni powiedza : :( : Taka jest prawda.
Moim zdaniem to administracja powinna mieć ostateczny głos ponieważ gdy tak będziemy negocjować non-stop to zawsze będzie 50 % na 50 % ( prawdopodobnie) mysle zeby dać lepszy rygor w postaci gdy będzie 40 na 60 % i tak przyjac mapę.
No cóż ale...
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony