Temat w sumie do rozmowy ogólnej po krótkim wstępie ale drug jego część jak najbardziej do tego działu. Więc tym razem powracam do was na zawsze już w sumie bo gran w LoLa i będę w WBC. Grając w tego LoLa doszedłem do wniosku, że zamiast doty której i tak nigdy nie skończyłem zrobię formata a po formacie na polskiej wersji wbc zrobię mapę owzorywującą Summoner Rift z LoLa. Mam już większość zaożeń wydarzeniowych, wizualnych, balansowych oraz estetycznych jakie do tej mapy wykorzystam. Obecnie mogę powiedzieć tyle:
1. Jeżeli ktoś nie ma pojęcia jak ta mapa będzie wyglądać to proszę wpiszcie w grafice google: LoL Summoner Rift Map.
2. Będzie to mapa dosłownie jak w LoLu czy docie wykorzystująca te same założenia fabularne oraz cele o czym szczegółowo napiszę później.
3. Od jutra będę już stale na wbcfan03 jak i gg 772260 oraz skype omen666pl
4. A i co to są podziękowania i nowe zasady forum sory ale nie chce mi się czytać dajcie linka albo napiszcie xD
Zostaję na dłużej
Zostaję na dłużej

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Zostaję na dłużej
Witaj ponownie 
Tutaj temat o podziękowaniach: viewtopic.php?f=13&t=2204
Może zapiszesz się do turka?

Tutaj temat o podziękowaniach: viewtopic.php?f=13&t=2204
Może zapiszesz się do turka?

Czyżby? A jednak. ®
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Witamy ponownie, obyś został już 
Zapisz się do turnieju, im więcej osób tym lepiej.

Zapisz się do turnieju, im więcej osób tym lepiej.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Pur moglibyśmy się zgadać bo też w Lola zacząłem pocinać i btw. witaj ponownie 

Świetny pomysł (grałem w LoLa,ale szczerze mówiąc nigdy nie wpadłem na ten pomysł [chodź jest dobry] ).Jest jeszcze możliwość zrobienia mapki na styl Domination (dałoby rade tylko,że zamiast przejmowania wież,można by przekształcać kopalnie i to by było coś w rodzaju multiplayer kto pierwszy osiągnie np. 3000 zasobów).
Mądrze kolego znasz moje zamiary widzę 

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki