Ale na razie mam pewną propozycję. Cały czas gramy na bohaterach kupcach. A wbc ma ogromny potencjał jeżeli chodzi o różnorodność bohaterów. W normalnej rozgrywce bohater jest niegrywalny więc postanowiłem wymyślić nowy tryb gry inspirowany League of Legends:Dominion.

Celem rozgrywki jest przejęcie 6 flag . Gramy bez budowania jednostki pojawiają się na respie automatycznie . Co 2 min pojawia się 10 jednostek z 1 poziomu co 4 15 strzelców i 10 kawalerzystów co 6 minuty 15 i 10 jednostek z 3 poziomu co 8 minut 10 jednostek z 4 i co 10 minut 10 jednostek z 5 poziomu . Na razie stworzyłem mapę 1v1 ork vs imperium i chce sprawdzić czy będzie to grywalne. Podział klas między bohaterów oraz lvl jest do ustalenia na razie proponuje coś takiego:
Rycerz: Wojownik ,Paladyn ,Uzdrowiciel ,Kapłan , Druid
Krasnolud: Wojownik ,Władca run , Alchemik
Nieumarły: Wojownik , Rycerz Śmierci ,Nekromanta ,Lisz , Mag lodu
Minotaur: Wojownik,Zabójca
Barbarzyńca: Wojownik ,Wódz ,Szaman
Ork: Wojownik , Zabójca , Szaman , Wódz
Wysoki elf: Wojownik ,Archimag , Alchemik , Mag lodu ,Paladyn , Uzdrawiacz
Leśne elfy: Wojownik ,Złodziej , Bard , Druid , Uzdrawiacz
Mroczne elfy: Wojownik ,Rycerz śmierci ,Zabójca ,Nekromanta , Przyzywacz
Istoty lasu: Złodziej , Bard ,Archimag , Iluzjonista ,Uzdrawiacz , Druid
Mroczne krasnoludy: Wojownik ,Zabójca ,Mistrz runów ,Alchemik
Demony: Wojownik , Rycerz śmierci ,Piromanta ,Przyzywacz
Imperium: Wódz ,Zabójca , Złodziej , Mędrzec , Archimag , Alchemik
Ssrathi: Wojownik ,Piromanta
Zaraza : Plugawiciel , Archimag
Rój: Rycerz Śmierci , Władca Żywiołów
Co do trzech ostatnich jestem najmniej pewny
W grach 1v1 trzeba grać bohaterem rasy a w 3v3 (być może w przyszłości ) bohater będzie musiał być spośród ras dobrych złych lub neutralnych w zależności od tego jaka rasa gramy .
Wszystko do ustalenia potrzebuje na razie kogoś kto by chciał to ze mną przetestować oto link do mapy
http://www.speedyshare.com/K7A5w/Dominion-beta.SCN
Jedymy problem który na razie widze to to że nie idzie ustawić by flaga była niezniszczalna więc nasze jednostki mogą przez przypadek zniszczyć wrogą flage