Ladder Kwiecień-Grudzień 2013
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Ladder Kwiecień 2013
Hehe. Słyszałem, że limit można dowolnie przekraczać rekrutując jednostki z kaplic i mauzoleów, ale jako, że na Fire Craft ich nie ma to zaskocz mnie jak to możliwe xD
Czyżby? A jednak. ®
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
(można też przekraczać najemnikami imperialnymi)
A iak to możliwe? Cóż, w tamtej grze występowały lagi, niezbyt duże co prawda, ale jakieś tam wystąpiły, a tak to się stało, że Miedziak tak zalagował, że dostał takiego limitu jednostek(lagi mogą wszystko xD).
A iak to możliwe? Cóż, w tamtej grze występowały lagi, niezbyt duże co prawda, ale jakieś tam wystąpiły, a tak to się stało, że Miedziak tak zalagował, że dostał takiego limitu jednostek(lagi mogą wszystko xD).
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Admin (Mr Elfy) vs Adrenalina (Imperium)
Wygrał Admin
Admin (Rój) vs Adrenalina (Mr Krasnoludy)
Wygrał Adrenalina
Admin (Minotaury) vs Adrenalina (Rycerze)
Wygrał Admin
Wygrał Admin
Admin (Rój) vs Adrenalina (Mr Krasnoludy)
Wygrał Adrenalina
Admin (Minotaury) vs Adrenalina (Rycerze)
Wygrał Admin
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
(małe ożywienie walk 2vs2)
Adrenalina(undead) Miedziak(minosy)
vs
Przemkool(barby) EBI(mr. krasnale)
Win: Team 1
Adrenalina(mr. krasnale) vs EBI(demce)
Win: Adrenalina
Adrenalina(undead) Miedziak(minosy)
vs
Przemkool(barby) EBI(mr. krasnale)
Adrenalina(mr. krasnale) vs EBI(demce)

- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(rój) EBI(undead)
vs
Apollyon(ssrathi) Przemkool(zaraza)
Walka trwała ponad 50 minut. Na początku środek przechodzi do graczy z teamu 1. Nieumarli ze względu na zbliżającą się armię ghuli wycofują się do bazy, następuje tam wiele starć pomiędzy tymi graczami, tymczasem na górze ssrathi wraz z małą pomocą zarazy broni ataków roju, który chwilowo przerzucił się z skarabeuszy i skorpionów na kapłanów, którymi wybrania ataki pterosów na kopalnię i bazę. Powrót armii roju do skorpionów i skarabeuszy, a także dodanie do nich katapult i skorpioczłeków skutkuje ciągłym napieraniem na ssrathi i ssaniem. W pewnym momencie App zaczyna tworzyć smoki, które średnio się sprawdzają w ataku na undeadów, mimo to niszczy kopalnie na dole i kilka wież wraz z pterosami, zostaje jednak wybroniony z małą pomocą pozostałych tam kapłanów. Tymczasem zaraza pomaga ssrathi w ataku, co skutkuje podejściem ich armii na pole widzenia wież, szybko jednak zostają zepchnięci do defensywy dzięki powrotu do armii roju kapłanów i żywiołaków. Kilka ataków z pomocą cieni i liszy na bazę ssrathi poważnie uszkodziło ich defensywę, w końcu zostaje ona przełamana i App pada, w międzyczasie niemal zniszczona została baza Ebiego przez pterosy, jednak dosłana armia skarabeuszy i kapłanów w porę powstrzymała atak. Po padnięciu bazy ssrathi Przemek poddaje grę, koniec gry.

vs
Apollyon(ssrathi) Przemkool(zaraza)
Walka trwała ponad 50 minut. Na początku środek przechodzi do graczy z teamu 1. Nieumarli ze względu na zbliżającą się armię ghuli wycofują się do bazy, następuje tam wiele starć pomiędzy tymi graczami, tymczasem na górze ssrathi wraz z małą pomocą zarazy broni ataków roju, który chwilowo przerzucił się z skarabeuszy i skorpionów na kapłanów, którymi wybrania ataki pterosów na kopalnię i bazę. Powrót armii roju do skorpionów i skarabeuszy, a także dodanie do nich katapult i skorpioczłeków skutkuje ciągłym napieraniem na ssrathi i ssaniem. W pewnym momencie App zaczyna tworzyć smoki, które średnio się sprawdzają w ataku na undeadów, mimo to niszczy kopalnie na dole i kilka wież wraz z pterosami, zostaje jednak wybroniony z małą pomocą pozostałych tam kapłanów. Tymczasem zaraza pomaga ssrathi w ataku, co skutkuje podejściem ich armii na pole widzenia wież, szybko jednak zostają zepchnięci do defensywy dzięki powrotu do armii roju kapłanów i żywiołaków. Kilka ataków z pomocą cieni i liszy na bazę ssrathi poważnie uszkodziło ich defensywę, w końcu zostaje ona przełamana i App pada, w międzyczasie niemal zniszczona została baza Ebiego przez pterosy, jednak dosłana armia skarabeuszy i kapłanów w porę powstrzymała atak. Po padnięciu bazy ssrathi Przemek poddaje grę, koniec gry.

- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(barby) vs Admin(rój)
Adrenalina(ssrathi) vs Admin(mino)
Win: Admin
Adrenalina(minosy) vs Admin(mr. elfy)
Adrenalina(ssrathi) vs Admin(mino)
Adrenalina(minosy) vs Admin(mr. elfy)

- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Re: Ladder Kwiecień-Maj 2013
Apollyon(baśniaki) EBI(rycerze)
vs
Admin(demce) Adrenalina(zaraza)
Win: Team 2
Adrenalina(undead) vs Admin(imperium)
Adrenalina(barby) vs Admin(mr. elfy)
Adrenalina(zaraza) vs Admin(wys. elfy)
vs
Admin(demce) Adrenalina(zaraza)
Win: Team 2
Adrenalina(undead) vs Admin(imperium)
Adrenalina(barby) vs Admin(mr. elfy)
Adrenalina(zaraza) vs Admin(wys. elfy)

- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Kronos ( Wysokie ) & Leper ( Rój ) & Miedziak ( Ssrathi )
vs
Adren ( Wysokie ) & EBI ( Wysokie ) & Przemkool ( Rycerze )
Win : Team nr 1
vs
Adren ( Wysokie ) & EBI ( Wysokie ) & Przemkool ( Rycerze )
Win : Team nr 1

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Admin (Rycerze) vs Adren (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Wygrał Admin
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Skomentuję tą walkę dwoma słowami... "Admin wlociarz"Administrator pisze:Admin (Rycerze) vs Adren (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Adrenalina(orki) EBI(leśne)
vs
Admin(wysokie) Miedziak(undead)