vs
Czarek (Krasnolud) Admin (Wysoki Elf)
Zwyciężyli: Adrenalina i Przemkool

Screen, który posiadasz nie przedstawia wlotu tylko zwiad , bo orły nie atakują budynku. Co do drugiego wlotu to nie posiadasz dowodów, ale faktycznie przyznam,że widziałem jak sony atakował kuźnię obok browaru. Sony jest nowy i nikt mu nie powiedział,że nie ma wlotów. Grałem z nim przekonany i zapewniony przez niego samego i graczy, że zna on zasady, więc nie będę odpowiadał za jego błędy. Adrenalina w momencie wlotu miał dosyć sporą przewagę militarną i zniszczone pół bazy nowego co praktycznie wykluczyło go z gry. Adrenalina nie opuścił gry przekonany o swoim rychłym zwycięstwie. Bitwa zakończyła się zupełnie odwrotnie. Jednostki latające mianowicie gryfy oraz wije przełamały obronę EBIego i nawet krwiożercze i drapieżne berserkery nie dały im rady.Adrenalina666 pisze:^
^
!
Wystąpiły 2 wloty. Pierwszy raz orłami na browar(mam na to screena) i drugi z gryfami(niestety bez screena) w o wiele większej ilości co spowodowało zniszczenie browara i niemożność robienia przez jakiś czas berserkerów(brak złota na budowę i jakiejkolwiek surki na wymianę
Jakim cudem chciałeś zrobić tych berserkerów jak niemiałeś surowców nawet na wymianę? Zastanawiam się po tym screenie z orłami czy w ogóle miałeś handel patrząc na nadmiar surowców do góry. DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ.niemożność robienia przez jakiś czas berserkerów(brak złota na budowę i jakiejkolwiek surki na wymianę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości