Ladder Kwiecień 2011
Re: Ladder Kwiecień 2011
Tomek |Wysokie Elfy| Kronos |Nieumarli| Piel |Basniak| vs Bezel (Demce), Mati (Krasnale) i dl (mino)
wygrała drużyna 1 <tomek kronos piel>.
wygrała drużyna 1 <tomek kronos piel>.
Tomek
Dl (Demon), Kronos (Zaraza), Mati (Leśne) vs. Bezel2000 (Leśne), Furion ( Mr. Efly), Tomek (Orki)
Win teamu nr 1.
Walka była zacna, gruba i opasła.
Kronos opuścił gre we wczesnej fazie, niedługo później Bezel został zniszczony przez DeeLa.
Dalszy przebieg potyczki to liczne pojedynki jednostek moich i Deela z jednostkami Furka i Tomka. Było dużo błyskawic i kolumn ognia, wszędzie świstały bicze demonów i strzały duszków, nie zabrakło również orkowych maczug i toksycznych ugryzień pająków.
Po długiej i wyczerpującej bitwie przewagę zaczęli zdobywać DL i Mati, W połowie niszczenia bazy Furiona Tomek musiał opuścić grę co jednak nie zmieniło obrazu walki.
W niszczeniu bazy Furiona przydały się ogniste smoki DLa i Burzowe smoki Matiego, które pozwoliły na zniszczenie obwarowań obronnych Furka.
Link poniżej wydobycie surowców i jednostki:
http://img705.imageshack.us/g/zasoby.jpg/
Win teamu nr 1.
Walka była zacna, gruba i opasła.
Kronos opuścił gre we wczesnej fazie, niedługo później Bezel został zniszczony przez DeeLa.
Dalszy przebieg potyczki to liczne pojedynki jednostek moich i Deela z jednostkami Furka i Tomka. Było dużo błyskawic i kolumn ognia, wszędzie świstały bicze demonów i strzały duszków, nie zabrakło również orkowych maczug i toksycznych ugryzień pająków.
Po długiej i wyczerpującej bitwie przewagę zaczęli zdobywać DL i Mati, W połowie niszczenia bazy Furiona Tomek musiał opuścić grę co jednak nie zmieniło obrazu walki.
W niszczeniu bazy Furiona przydały się ogniste smoki DLa i Burzowe smoki Matiego, które pozwoliły na zniszczenie obwarowań obronnych Furka.
Link poniżej wydobycie surowców i jednostki:
http://img705.imageshack.us/g/zasoby.jpg/
Ostatnio zmieniony śr, 6 kwie 2011, 21:36 przez Mati6808, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Dodam że opuściłem grę gdyż .... odcięli mi prąd <<<<<<<.
Apollyon (Rój) vs Kronos (Imperium)
Win : App
Win : App
Apollyon (Rycerze), Kronos (Barbarzyńcy), Athena (Krasnoludy) vs Furion (Rycerze), DarkLord (Imperium), KitCre (Mroczne Krasnoludy)
WIN: Apollyon, Kronos, Athena
WIN: Apollyon, Kronos, Athena
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Bezel (Wysokie Elfy), Louis EX (Nieumarli), Pielagoroth (Rycerze) vs Apollyon (Imperium), Dark Lord (Barbarzyńcy), Furion (Barbarzyńcy)
Zwyciężają: Bezel, Louis EX, Pielagoroth.
Apollyona wywaliło w początkowej fazie gry i grał za niego komp.
Zwyciężają: Bezel, Louis EX, Pielagoroth.
Apollyona wywaliło w początkowej fazie gry i grał za niego komp.
Czyżby? A jednak. ®
Apollyon (Baśniowa Istota), Kronos (Wysokie Elfy), Athena (Mroczne Elfy) vs
Bezel (Zaraza), DarkLord (Rycerz), Furion (Rój)
Win: Apollyon, Kronos, Athena.
Bezel (Zaraza), DarkLord (Rycerz), Furion (Rój)
Win: Apollyon, Kronos, Athena.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Admin (Ssrathi), Bezel (Mroczne Krasnoludy), Invis (Demony) vs Louis EX (Rycerze), Pielagoroth (Nieumarli), Tomek (Mroczne Elfy)
Zwyciężają: Louis EX, Pielagoroth, Tomek.
Walka dosyć krótka i mało pasjonująca. Na początku Invis zdobywa przewagę na dole, gdyż nie rushowałem. Z pomocą Lexa udało mi się wybronić jego ataki i straciłem tylko 1 wieżę. Tymczasem na drugim końcu mapy Tomek traci wieżę i kilka budynków z powodu wspólnego ataku Invisa i Admina. Później jednak gdy Lex miał Archonty a Tomek Czarowników zdobyliśmy przewagę i po jakimś czasie Admin został pokonany. Chwilę później Invis się poddał i dobiliśmy Bezela.
Zwyciężają: Louis EX, Pielagoroth, Tomek.
Walka dosyć krótka i mało pasjonująca. Na początku Invis zdobywa przewagę na dole, gdyż nie rushowałem. Z pomocą Lexa udało mi się wybronić jego ataki i straciłem tylko 1 wieżę. Tymczasem na drugim końcu mapy Tomek traci wieżę i kilka budynków z powodu wspólnego ataku Invisa i Admina. Później jednak gdy Lex miał Archonty a Tomek Czarowników zdobyliśmy przewagę i po jakimś czasie Admin został pokonany. Chwilę później Invis się poddał i dobiliśmy Bezela.
Czyżby? A jednak. ®
Apollyon (Nieumarli) vs Invis (Wysokie Elfy)
Win : App.
Apollyon (Barbarzyńcy) vs Invis (Minotaury)
Apollyon (Barbarzyńcy) vs Invis (Minotaury)