Ladder Styczeń 2013
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Re: Ladder Styczeń 2013
Kronos ( Demony ) vs EBI ( Leśne )
Win : Kronos
Adren ( Minosy ) vs EBI ( Orkowie )
Win : Adren
Ebi ma duży potencjał, jak ogarnie wszystkie podstawy i nauczy się bronić rushe to wszyscy zobaczycie xD.
Win : Kronos
Adren ( Minosy ) vs EBI ( Orkowie )
Win : Adren
Ebi ma duży potencjał, jak ogarnie wszystkie podstawy i nauczy się bronić rushe to wszyscy zobaczycie xD.

- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
A ja dodam 2 rzeczy:
- App dał się Kronosowi(widać szczególnie na filmie z walki baśniak vs mr. krasnal gdzie App zrobił t4 nie wiadomo po co)
- Orkowie wypowiedzieli wojnę całej Etherii(bo wraz z bandą minosów zauważyli herosa imperium który zabił im 2 snajperów i jeźdźca)
- App dał się Kronosowi(widać szczególnie na filmie z walki baśniak vs mr. krasnal gdzie App zrobił t4 nie wiadomo po co)
- Orkowie wypowiedzieli wojnę całej Etherii(bo wraz z bandą minosów zauważyli herosa imperium który zabił im 2 snajperów i jeźdźca)
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Też nie wiem po co to zrobił. Po co miałby dawać mi te rzekome fory ? Sam mi mówił że chce zagrać jak najwięcej gier więc po co miałby dać mi wygrać, skoro graliśmy do 5 wygranych. Adren, ty we wszystkim czujesz spisek. Sam nie każesz Tomkowi nie wiadomo czemu wpisywać niektórych walk, a tamtą gdzie EBIego scrashowało wpisałeś. W dodatku wpisałeś walkę z remisem gdzie was scrashowało dafuq.

Louis EX (imperium) vs Ebi (orkowie)
Wygrał Louis EX
Louis EX (leśne elfy) vs Ebi (orkowie)
Wygrał Louis EX
Wygrał Louis EX
Louis EX (leśne elfy) vs Ebi (orkowie)
Wygrał Louis EX
EBI (rycerze) vs Czarek (zaraza)
Win: Ebi
Win: Ebi
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Kronos, oglądałeś tą walkę? Widziałeś ją? Nie? To po co się odzywasz jak ta gra z góry była przegrana dla Ebiego, 30 runów nic nie powstrzyma(zresztą sam wspominałeś w jednej z wypowiedzi, że runy imba) minosami.
A co do spisku to wybacz, ale doświadczenie nauczyło mnie takich rzeczy, nieraz miałem przeróżne incydenty i na to nie poradzisz dużo.
(No ale dobra, kończymy ten offtop bo nasi koffani moddowie się obudzą ahh ta teoria spisku)
Ps. A z Tomkiem to mi się wydarzyło tylko raz, bo trochę się nie opanowałem. Tak w ogóle to nawet nie pamiętam kiedy to było. Tą walkę z remisem 2v2 wpisałem, bo była ekscytująca i było bardzo po równo. Zapomniałem też dodać do niej, że EBI stracił hero na strażnikach ale później niż Moncia na archach
A co do spisku to wybacz, ale doświadczenie nauczyło mnie takich rzeczy, nieraz miałem przeróżne incydenty i na to nie poradzisz dużo.
(No ale dobra, kończymy ten offtop bo nasi koffani moddowie się obudzą ahh ta teoria spisku)
Ps. A z Tomkiem to mi się wydarzyło tylko raz, bo trochę się nie opanowałem. Tak w ogóle to nawet nie pamiętam kiedy to było. Tą walkę z remisem 2v2 wpisałem, bo była ekscytująca i było bardzo po równo. Zapomniałem też dodać do niej, że EBI stracił hero na strażnikach ale później niż Moncia na archach

- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(leśne) + budynki giermka(leśne)
vs
Przemkool(mr. krasnale) Lepermessiah(baśniaki)
Win:Adren
I muszę się was spytać, bo mam dziwny bug, otóż nie mogę nic wsadzić do wież, w ogóle nie da się ich nacisnąć, a są tak szybkie jak wieże bota gracza.
vs
Przemkool(mr. krasnale) Lepermessiah(baśniaki)
Win:Adren
I muszę się was spytać, bo mam dziwny bug, otóż nie mogę nic wsadzić do wież, w ogóle nie da się ich nacisnąć, a są tak szybkie jak wieże bota gracza.

- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(ssrathi) vs EBI(imperium)
Win:Remis
Opis: Początek Ebi przejmuje środek, tworzy halabardy i łuczników, Adren techuje do fast nag które wraz z całym arsenałem pomniejszych jednostek zmieniają kierunek gry. Po podwójnym ataku Ebiego na bazę ssrathi(nieudanego) Adren przejmuje środek, zaczyna atakować grupami pterosów które niszczą mu 2 kopalnie w bazie(niestety nie najważniejsze) Ebi utrzymuje się z pomocą białych magów, i wtedy się zaczęło... obie strony złapały lagi (z tym, że EBI miał słabsze) jednostki Adrena w ogóle nic nie robią Ebiemu, nawet tytan nie jest w stanie zranić jego wojsk, decyzja graczy o remisie.
Win:Remis
Opis: Początek Ebi przejmuje środek, tworzy halabardy i łuczników, Adren techuje do fast nag które wraz z całym arsenałem pomniejszych jednostek zmieniają kierunek gry. Po podwójnym ataku Ebiego na bazę ssrathi(nieudanego) Adren przejmuje środek, zaczyna atakować grupami pterosów które niszczą mu 2 kopalnie w bazie(niestety nie najważniejsze) Ebi utrzymuje się z pomocą białych magów, i wtedy się zaczęło... obie strony złapały lagi (z tym, że EBI miał słabsze) jednostki Adrena w ogóle nic nie robią Ebiemu, nawet tytan nie jest w stanie zranić jego wojsk, decyzja graczy o remisie.

- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(rój) vs EBI(undead)
Win:Adrenalina
Opis: Nie będę za bardzo opisywał powiem, że wybroniłem atak z cieni, rycerzy zabójców(wśród nich zagłady) i liszów, później kontra i end.
Sytuacja 5 min. po ataku Ebiego wyglądała tak:

Win:Adrenalina
Opis: Nie będę za bardzo opisywał powiem, że wybroniłem atak z cieni, rycerzy zabójców(wśród nich zagłady) i liszów, później kontra i end.
Sytuacja 5 min. po ataku Ebiego wyglądała tak:

EBI (barbarzyncy) vs Czarek (mroczne krasnoludy)
win;EBI
win;EBI