Ladder Maj 2011
Re: Ladder Maj 2011
Inv (najt) vs App (undid)
Win : Inv
Nieudany rush przekreślił szanse na wygraną Appa. Robiłem pegazy i czuję się fajny
Win : Inv
Nieudany rush przekreślił szanse na wygraną Appa. Robiłem pegazy i czuję się fajny
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Furion (Barbarzyńcy), Kronos (Rycerze), Rapszu (Baśniowe Istoty) vs Moncia (Mroczne Krasnoludy), Nowy (Nieumarli), Pielagoroth (Wysokie Elfy)
Zwyciężyli: Furion, Kronos, Rapszu.
Wybroniłem pierwszy rush Rapsza, ale już drugi wsparty siłami Barbarzyńców nie dałem rady. Stworzyłem kilka Moonów jednak żaden z nich nie zdążył uzbierać many na czar Moncia poległa w walce z Kronosem nie otrzymując żadnego wsparcia, gdyż Nowy pomagał mi.
Furion (Wysokie Elfy), Invis (Rój), Nowy (Leśne Elfy) vs Kronos (Władcy Zarazy), Mati (Władcy Zarazy), Pielagoroth (Władcy Zarazy)
Zwyciężyli: Furion, Invis, Nowy.
Powiem tylko, że rush nie wyszedł, resztę się można domyśleć.
Zwyciężyli: Furion, Kronos, Rapszu.
Wybroniłem pierwszy rush Rapsza, ale już drugi wsparty siłami Barbarzyńców nie dałem rady. Stworzyłem kilka Moonów jednak żaden z nich nie zdążył uzbierać many na czar Moncia poległa w walce z Kronosem nie otrzymując żadnego wsparcia, gdyż Nowy pomagał mi.
Furion (Wysokie Elfy), Invis (Rój), Nowy (Leśne Elfy) vs Kronos (Władcy Zarazy), Mati (Władcy Zarazy), Pielagoroth (Władcy Zarazy)
Zwyciężyli: Furion, Invis, Nowy.
Powiem tylko, że rush nie wyszedł, resztę się można domyśleć.
Czyżby? A jednak. ®
Lex (Rój), Kronos (Mr.Krasnolud), Invis (Rycerz) vs Mati (Mino), Furion (Orki), Rapszu ( Barbarzyńcy)
Win team nr.2
Win team nr.2
- Trugeck
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkiego po trochu, ale najmniej krasnale
- Kontakt:
Rapszu(Krasnoludy), Furion(Zaraza), Invis(Imperium) vs. Mati(Rój), Lex(Barby), Kronos(Ssrathi)
Win: TEAM 1
Skrin:
Opis: Furion rozpoczął walke swoim pro rushem ghulami, a nawet trzema za tym trzecim razem ja pomogłem piechurami. Następnym atakiem Furion zaatakował tak samo, ja jednak dałem paru berserków i władców run i 4 balisty. To był już koniec Matiego. W tym czasie kolejne jednostki mi sie zrobiły i przesuwałem je bliżej (berserki, władcy run i katapulty). Zaatakowałem resztkami wojsk Louisa EXa i go bardzo mocno poturbowaliśmy. Żeby Lex sie nie czepiał to napisze że miał laga . Po tym ataku dosłałem tamte wojsko nowe i go zniszczyłem. Został tylko Kronos ale zniszczenie go było tylko formalnością Cała trójka uderzyła
//Lagi miałem takie, że grabieżca przegrywał 1 vs 1 z ghulem, co oddaje nasze szanse na jakąś grę w tej walce...
Louis EX
Win: TEAM 1
Skrin:
Opis: Furion rozpoczął walke swoim pro rushem ghulami, a nawet trzema za tym trzecim razem ja pomogłem piechurami. Następnym atakiem Furion zaatakował tak samo, ja jednak dałem paru berserków i władców run i 4 balisty. To był już koniec Matiego. W tym czasie kolejne jednostki mi sie zrobiły i przesuwałem je bliżej (berserki, władcy run i katapulty). Zaatakowałem resztkami wojsk Louisa EXa i go bardzo mocno poturbowaliśmy. Żeby Lex sie nie czepiał to napisze że miał laga . Po tym ataku dosłałem tamte wojsko nowe i go zniszczyłem. Został tylko Kronos ale zniszczenie go było tylko formalnością Cała trójka uderzyła
//Lagi miałem takie, że grabieżca przegrywał 1 vs 1 z ghulem, co oddaje nasze szanse na jakąś grę w tej walce...
Louis EX
Admin fan
Louis EX (nieumarli) vs Invis (rycerze)
Wygrał Louis EX
Wygrał Louis EX
Wygrał Louis EX
Wygrał Louis EX
pierwsza gra odbyła się dnia wczorajszego a druga po północy ! więc możesz tylko drugą
Louis EX (leśne elfy) vs Invis (mroczne elfy) =rasy losowe
Wygrał Louis EX
Dodam, że Invis zabił mi hero na początku...
Wygrał Louis EX
Dodam, że Invis zabił mi hero na początku...
Dodam że Lex mi kradł kopalnie feniksem :( musiałem ze 3 razy golda wypychać <
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Admin (Wysokie Elfy) vs Appolyon (Wysokie Elf)
Wygrał Admin
Opanowanie środka przez Admina i obrona go przez całą grę bez większych strat zaowocowała większą ilością surowców, szybszymi moonami i wygraną
Admin (Zaraza) vs Appolyon(Nieumarli)
Wygrał Admin
Zastosowanie zarodników przeważyło szalę na korzyść Admina.
Wygrał Admin
Opanowanie środka przez Admina i obrona go przez całą grę bez większych strat zaowocowała większą ilością surowców, szybszymi moonami i wygraną
Admin (Zaraza) vs Appolyon(Nieumarli)
Wygrał Admin
Zastosowanie zarodników przeważyło szalę na korzyść Admina.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Admin (Zaraza) vs Kronos (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Admin (Zaraza) vs Louis (Wysokie Elfy)
Wygrał Admin
Wygrał Admin
Admin (Zaraza) vs Louis (Wysokie Elfy)