Ladder Maj 2011
- Trugeck
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkiego po trochu, ale najmniej krasnale
- Kontakt:
Re: Ladder Maj 2011
Ja demony vs Moncia wysokie elfy
Win: Ja
nie mam skrinów niestety ale moncia potwierdzi .
Win: Ja
nie mam skrinów niestety ale moncia potwierdzi .
Admin fan
Apollyon (Wysokie Elfy) vs Invis (Rycerz)
Win : App
Apollyon (Wysokie Elfy) vs Admin (Zaraza)
REMIS (Sędzia uznał, że powinienem to wygrać ponieważ w momencie gdy mineło 60 min gry rozwalałem kilkunastoma Księżycowymi strażnikami i kilkunastoma Starożytnymi ognikami resztkę bazy Admina oraz resztkę jego armii) Walka bardzo ciekawa i zacięta, oby więcej takich.
Win : App
Apollyon (Wysokie Elfy) vs Admin (Zaraza)
REMIS (Sędzia uznał, że powinienem to wygrać ponieważ w momencie gdy mineło 60 min gry rozwalałem kilkunastoma Księżycowymi strażnikami i kilkunastoma Starożytnymi ognikami resztkę bazy Admina oraz resztkę jego armii) Walka bardzo ciekawa i zacięta, oby więcej takich.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Apollyon (Władcy Zarazy), Furion (Mroczne Elfy), Rapszu (Barbarzyńcy) vs Kronos (Baśniowe Istoty), Mati (Barbarzyńcy), Pielagoroth (Imperium)
Zwyciężyli: Kronos, Mati, Pielagoroth.
Zwyciężyli: Kronos, Mati, Pielagoroth.
Czyżby? A jednak. ®
Bitwa powyżej i tak się nie liczy ponieważ Rapszu wyszedł na początku gry i w grze brał udział BOT. Dziękuję.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Liczy się, ponieważ to nie był początek gry (chyba że za początek uważasz posiadanie twierdzy 5 poziomu przeze mnie i Matiego).
Czyżby? A jednak. ®
- Trugeck
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkiego po trochu, ale najmniej krasnale
- Kontakt:
dopiero co zrobiłem t5... wiele by dali łupieżcy i pegazy ale matka musiała sie wje*ać na kompa -_-
Admin fan
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Kronos(Rycerze)
Vs
Apollyon(Nieumarli)
Win: Kronos
Kronos(Rycerze)
Vs
Apollyon(Nieumarli)
Win: Apollyon
Opis 2 walki:
App zmasował rycki zagłady
Vs
Apollyon(Nieumarli)
Win: Kronos
Kronos(Rycerze)
Vs
Apollyon(Nieumarli)
Win: Apollyon
Opis 2 walki:
App zmasował rycki zagłady
Nie chcę się kłócić Piel ale zasady są jasne :
"- nie zapisujemy gier, w których brał udział choćby jeden komputer"
Nie jest nigdzie wspomniane o tym, że czas ma jakieś znaczenie. Nie ważne w jakim momencie bitwy uważam wyjście Rapszu za wielką stratę ponieważ komputer nie ratuje z opresji innych graczy i nie przesyła surowców a jedynie porywa się na samodzielny atak. Ogólnie mam gdzieś czy ta bitwa się liczy, zbulwersowało mnie jedynie to, że nie napisałeś o wyjściu Rapszu z gry chcąc to zataić.
"- nie zapisujemy gier, w których brał udział choćby jeden komputer"
Nie jest nigdzie wspomniane o tym, że czas ma jakieś znaczenie. Nie ważne w jakim momencie bitwy uważam wyjście Rapszu za wielką stratę ponieważ komputer nie ratuje z opresji innych graczy i nie przesyła surowców a jedynie porywa się na samodzielny atak. Ogólnie mam gdzieś czy ta bitwa się liczy, zbulwersowało mnie jedynie to, że nie napisałeś o wyjściu Rapszu z gry chcąc to zataić.
Apollyon (Rój) vs Kronos (Rycerz)
Win : App.
Walka interesująca, na końcu Kronosowi zostało 1 złota ogólnie we wszystkich jego kopalniach xD Dorobił się natomiast mega katapulty z dużą ilością PD, która wykosiła mi połowę armii...
Win : App.
Walka interesująca, na końcu Kronosowi zostało 1 złota ogólnie we wszystkich jego kopalniach xD Dorobił się natomiast mega katapulty z dużą ilością PD, która wykosiła mi połowę armii...