Ladder Sierpień-Grudzień 2012
Re: Ladder Sierpień-Grudzień 2012
Tomek (Rycerz) vs Adren (Nieumarli).
"Wpiszesz to już nigdy z tobą nie zagram" - nie wiem z jakiej racji. Zrobiłeś totalny rush i ci się nie udał, aż tak ci zależy na tym ladderze. Walki w której cie crashuje nie zapisuję, ale tutaj po prostu przej**ałeś, pogroziłeś mi żebym nie wpisywał i wyszedłeś.
"Wpiszesz to już nigdy z tobą nie zagram" - nie wiem z jakiej racji. Zrobiłeś totalny rush i ci się nie udał, aż tak ci zależy na tym ladderze. Walki w której cie crashuje nie zapisuję, ale tutaj po prostu przej**ałeś, pogroziłeś mi żebym nie wpisywał i wyszedłeś.
Tomek
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
Zamknij buzie kartoflu, mówiłem ci żebyś tego nie wpisywał, to ty oczywiście musisz to wpisywać, boże, czy tu wszyscy myślą tylko o ladderze? Weź, żal mi cię, myślałem że jesteś lepszy, ale jak widać nie, Kronos jednak mówił mi KIEDYŚ prawdę o tobie, i teraz ją widać.
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Uspokój buzię babciu, bo skoro tobie nie zależy na ladderze to po co tak się o niego spinasz. A Kronos i inne 10 latki mnie nie interesują, ja już pamiętam jak on dosłownie każdego za plecami obgaduje, zależy z kim trzyma w danym dniu.
Tomek
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Tak, tyle że to co on mówi się urzeczywistnia.
Ps. Wymagana kasacja postów do postu walki 3v3(wiecie, żeby nie pogarszać wyglądu tego forum)
Ps. Wymagana kasacja postów do postu walki 3v3(wiecie, żeby nie pogarszać wyglądu tego forum)

Tomek (mroczne krasnale) & Admin (rycerze) & Pielagoroth (ssrathi) vs. Rafael (nieumarli) & Furion (nieumarli) & Louis EX (baśniowe istoty)
Wygrała drużyna nr 2
Admin (baśniowe istoty) & Tomek (krasnale) & Pielagoroth (nieumarli) vs. Rafael (nieumarli) & Furion (nieumarli) & Louis EX (zaraza)
Wygrała drużyna nr 1
Wygrała drużyna nr 2
Admin (baśniowe istoty) & Tomek (krasnale) & Pielagoroth (nieumarli) vs. Rafael (nieumarli) & Furion (nieumarli) & Louis EX (zaraza)
Wygrała drużyna nr 1
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Admin(wysokie) vs Adrenalina(wysokie)
Win:Admin
Admin(barby) vs Adrenalina(mr. elfy)
Win: Adrenalina
Win:Admin
Admin(barby) vs Adrenalina(mr. elfy)
Win: Adrenalina

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Admin (Demony), Pielagoroth (Leśne Elfy), Tomek (Imperium) vs Furion (Nieumarli), Louis EX (Rój), Rafael (Nieumarli)
Zwyciężyli: Furion, Louis EX, Rafael.
Furion ma ciągle Nieumarłych i ciągle mnie rushuje pierwszego
Admin (Władcy Zarazy), Pielagoroth (Władcy Zarazy), Tomek (Imperium) vs Furion (Władcy Zarazy), Louis EX (Ssrathi), Rafael (Nieumarli)
Zwyciężyli: Admin, Pielagoroth, Tomek.
Zwyciężyli: Furion, Louis EX, Rafael.
Furion ma ciągle Nieumarłych i ciągle mnie rushuje pierwszego

Admin (Władcy Zarazy), Pielagoroth (Władcy Zarazy), Tomek (Imperium) vs Furion (Władcy Zarazy), Louis EX (Ssrathi), Rafael (Nieumarli)
Zwyciężyli: Admin, Pielagoroth, Tomek.
Czyżby? A jednak. ®
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Admin (Baśniowe Istoty), Louis EX (Imperium), Pielagoroth (Wysokie Elfy) vs Adrenalina (Demony), Furion (Minotaury), Tomek (Demony)
Zwycieżyli: Adrenalina, Furion, Tomek.
Początkowy rush koszmarami nie przyniósł skutku głównie z powodu licznych pikinierów. Niestety Admin stracił hero na strażnikach i zostaliśmy zepchnięci do defensywy. Furion doszedł do szamanów i wraz z Tomkiem zniszczyli Admina, a chwilę potem Lexa. Do tego czasu miałem już moony i porażenie zła więc wstrzymali się z kontynuowaniem ataku. Lex zaczął się rozbudowywać u mnie. Zabudowałem się budynkami i wieżami księżyca massując moony, ogniki i wije. Dookoła mojej bazy zebrały się armie demonów i minotaurów złożone głównie z szamanów, demonów i harpii. Atakowałem ich jakimiś partyzanckimi grupami moonów co jakiś czas, ale nie zdecydowałem się na jakiś konkretny kontratak, jako że byłem oblężony. Gdy pojawili się 3 tytani (2 balory i czaszka sarteka) doszło do zmasowanego ataku, którego nie wybroniłem mimo massu moonów, porażenia, 2 smoków i nawet wsparcia imperialnych jednostek Lexa.
Screeny:
Budynki
Jednostki
Surowce
Zwycieżyli: Adrenalina, Furion, Tomek.
Początkowy rush koszmarami nie przyniósł skutku głównie z powodu licznych pikinierów. Niestety Admin stracił hero na strażnikach i zostaliśmy zepchnięci do defensywy. Furion doszedł do szamanów i wraz z Tomkiem zniszczyli Admina, a chwilę potem Lexa. Do tego czasu miałem już moony i porażenie zła więc wstrzymali się z kontynuowaniem ataku. Lex zaczął się rozbudowywać u mnie. Zabudowałem się budynkami i wieżami księżyca massując moony, ogniki i wije. Dookoła mojej bazy zebrały się armie demonów i minotaurów złożone głównie z szamanów, demonów i harpii. Atakowałem ich jakimiś partyzanckimi grupami moonów co jakiś czas, ale nie zdecydowałem się na jakiś konkretny kontratak, jako że byłem oblężony. Gdy pojawili się 3 tytani (2 balory i czaszka sarteka) doszło do zmasowanego ataku, którego nie wybroniłem mimo massu moonów, porażenia, 2 smoków i nawet wsparcia imperialnych jednostek Lexa.
Screeny:
Budynki
Jednostki
Surowce
Czyżby? A jednak. ®
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Rafael (Undead) vs Moncia (Barby)
Win: Moncia