Ladder Maj 2011
Re: Ladder Maj 2011
Mati (Orki), Furion (Wysokie), Rapszu (Wysokie) vs App (Rycerze), Qui (Ssrathi), Kronos (Barby)
Win team 1 poprzez walkover teamu nr 2
Win team 1 poprzez walkover teamu nr 2
Ostatnio zmieniony śr, 25 maja 2011, 17:50 przez Mati6808, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie moglem budowac takie mialem lagi i wyszedlem ta bitwa sie nei liczy bo wszyscy wyszli od razu
- Trugeck
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkiego po trochu, ale najmniej krasnale
- Kontakt:
chciałem dodać że w tej walce działy sie dziwne rzeczy. Mój niewolnik się zbuntował i atakował fortece matiego xD nie atakowałem... albo mam coś z kompem albo nie wiem co to było xdd co do tych wież to jedna mi zniszczyła 20 łupieżców...
Admin fan 

Moncia (Zaraza), App (Demony), Piel (Krasnolud) vs Rapszu (Mino), Kronos (Wysoki elf), Mati (Rycerz)
Win team nr 2
Pół gry grałem bez bohatera, neutralny gnoll rypnął zabójstwem :(

Win team nr 2
Pół gry grałem bez bohatera, neutralny gnoll rypnął zabójstwem :(

Apollyon (Nieumarli) vs Invis (Rycerze)
Walkower dla mnie bo Invis nie chciał grać.
Walkower dla mnie bo Invis nie chciał grać.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
OMG. Apol weź się określ, bo 2 strony wcześniej zarzuciłeś mi, że zapisałem walkę, w której brał udział bot, gdyż kogoś wywaliło w trakcie, a sam wszystkie takie walki zapisujesz... Nie mam nic przeciwko, ale razi mnie, że najpierw komuś coś wypominasz, a kilka dni później robisz to samo.
Czyżby? A jednak. ®
yyyy....nie robiłem tak więc jak możesz powiedzieć ze "wszystkie". Oczywiście ten post jest formą sarkazmu odnośnie posta Matiego, który do tej pory nie zniknął, bo skoro on może zapisywać walki, które się nie odbyły to czemu i ja nie mogę?