Nowe modyfikacje
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Nowe modyfikacje
Myślę, że jest czas na unowocześnienie naszego forum przez wprowadzenie nowych modyfikacji. Przedstawię kilka modów, zrobimy ankietę i najlepszy mod zostanie wkrótce wprowadzony na forum.
1) ACP Announcement Centre lub PhpBB3 Simple Announcement MOD
Modyfikacja dodaje blok Centrum Ogłoszeń na głównej stronie forum.
2) Anti Duble Post
MOD łączy zdublowane (napisane jeden pod drugim) posty użytkownika.
3) Helpmod
Mod dodaje do forum rozszerzony system pochwał.
4) MChat MOD lub phpBB3 Chat MOD
Мini-chat dla strony głównej forum (chodzi o próbę poprawienia naszego czatu).
5) Medals System MOD
System nagradzania użytkowników medalami.
6) Thanks for post
MOD dodaje możliwość podziękowania autorowi postu.
1) ACP Announcement Centre lub PhpBB3 Simple Announcement MOD
Modyfikacja dodaje blok Centrum Ogłoszeń na głównej stronie forum.
2) Anti Duble Post
MOD łączy zdublowane (napisane jeden pod drugim) posty użytkownika.
3) Helpmod
Mod dodaje do forum rozszerzony system pochwał.
4) MChat MOD lub phpBB3 Chat MOD
Мini-chat dla strony głównej forum (chodzi o próbę poprawienia naszego czatu).
5) Medals System MOD
System nagradzania użytkowników medalami.
6) Thanks for post
MOD dodaje możliwość podziękowania autorowi postu.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Nowe modyfikacje
Zagłosowałem na mod nr 6 z powodów narożnych. Widuję coś takiego często na różnych forach i podoba mi się idea tego ![smile :-]](./images/smilies/655.gif)
![smile :-]](./images/smilies/655.gif)
Czyżby? A jednak. ®
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Także zagłosowałem na 6, podpisuję się pod postem Piela, ma on w 100% racji
.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
A ja zagłosuję na 2.Czemu?Dlatego że np:w ladderach jest wpisana walka przez 1 użytkownika a ten sam użytkownik chce wpisać następną to sobie"nabija"posty.Więc dla mnie by był najlepszy mod z nr 2
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
Ja mam w jesiennym ladderze listopadowym kilka postow pod rząd bo nikt wiecej oprocz Pana X nie chce grac solo , więc nie podoba mi się ten pomysł.
A nie można wprowadzić tego wszystkiego? Obecnie najciekawszy mod jest z tym minichatem bo shoutbox nie dziala, no ale medale tez są kuszące. Głosuje na oba !
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Ale wyrównanie, najbardziej przypadło mi do gustu system pochwał, gdzie moglibyśmy wyrazić swoje uznanie dla postu, przy okazji można by zbierać punkty.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Ja głosuje na >1< bo chciałem coś ogłosić a nie mam gdzie.
A opcja >2< to chyba raczej takie ułatwienie dla moderatorów niż dla użytkowników.
System nagradzania, dziękowania, pochwalania - jak najbardziej mi się podoba ale na razie nie mam gdzie ogłosić moich ogłoszeń więc opcja >1< gdy nie przejdzie to ja się załamię.
czat też by się przydało naprawić, ale hamaczek to też czat. Dwa czaty - za dużo dobrobytu się normalnie zrobi.
ps. cieszy mnie że Admin pomimo studiów znajduje jeszcze czas żeby grzebać w jakiś skryptach na forum - szacun.
-------------------
.

System nagradzania, dziękowania, pochwalania - jak najbardziej mi się podoba ale na razie nie mam gdzie ogłosić moich ogłoszeń więc opcja >1< gdy nie przejdzie to ja się załamię.

czat też by się przydało naprawić, ale hamaczek to też czat. Dwa czaty - za dużo dobrobytu się normalnie zrobi.

ps. cieszy mnie że Admin pomimo studiów znajduje jeszcze czas żeby grzebać w jakiś skryptach na forum - szacun.

-------------------
Ja lubię grać solo, bo w kilka osób na raz to za duży bałagan się robi jak dla mnie - a ja nie lubię sprzątać.CzareK pisze:Ja mam w jesiennym ladderze listopadowym kilka postow pod rząd bo nikt wiecej oprocz Pana X nie chce grac solo , więc nie podoba mi się ten pomysł.