CS 1.6 ma specjalnie stworzoną platformę multi, na której gracze mogą sobie pograć bez przeszkód - Serwer WBC do grania online już od dawna nie istnieje. Heroes 3 - a ile osób z nich gra aktywnie online? Sytuacja bardzo podobna do WBC , gdzie też sporo jeszcze osób gra w kampanię.Stara to nie oznacza że zła albo przestarzała. Spójrzmy choćby na cs1.6, miliony osób dalej w to graja a widac pixele że ho ho ho, i jest na silniku half-life ktory jest jeszcze starszy. Albo Heroes III, też stara, i to o wiele starsza niż WBC III, a ostatnio na wykladzie widzialem co 4 siedziala i pykala w Heroes III, nie V, VI, tylko III wydana bodajze w 1995. Moge ci choćby od zaraz wymyśleć temat którego nie ma.
Do dzieła!KKProgamer napisał(a):
KKProgamer idzie bohaterem i wyłazi mu z naprzeciwka Olbrzym, jeb, nie ma bohatera i nagle w glosnikach okrzyk : " O KUR*****************************************", wszyscy wpadaja w radosc,emocje,smiech, KKP stracil herosa jak noob. a nowy sobie mowi : lolz, fajne to, zostane. xD
Haha, to jest dobre xD Trzeba przyznać, że tworzenie filmików na YT czy gdziekolwiek jest przyszłościowe, zwłaszcza tego typu. Można by coś ponagrywać, jak coś to mogę pomóc jak znajdę czas.
Do dzieła, stwórz taką.olz. ty chyba nie wiesz o co mi chodzi? Nie chodzi mi o jakieś nędzne gierki typu " liczymy do 100 " tu chodzi o jakas ogromna grę forumową
Ja też mam różne wymówki na niezajmowanie się forum.Wakacje - Obóz,wyjazd,wakacje,kolonia i inne bzdety.
To napraw to. W czym problem? Powiedz tylko, co mam zrobić.Tu robi się rozłam, mówisz że wszyscy maja przejsc na comodo, a gry dalej sa na hamachi i dlatego jestesmy rozdzieleni może? może powrócimy razem do jednego <kilku osobom nie dziala comodo, mi tez nie dzialal musialem sie natrudzic>
Zgodzę się, żeby trwało multi i ludzie chcieli je zobaczyć, musi być jakaś aktywność na forum, inaczej się zniechęcają.I tu jesteś w błędzie. to działa w dwie strony, bo skad maja wiedziec o comodo, jak nie ma forum? skad maja wiedziec o forum kiedy nie maja kontaktu z kims kto tam jest?
Nie ma forum, nie ma nowych graczy na comodo.
Nie ma dobrego sieciowego lacznika, nie ma gier.
nie ma gier - nie ma uzytkownikow forum, graczy, forum.
To miej chęć i doprowadź do odrodzenia.Tu powiedziales wprost ze nikt z modow/adminow nie interesuje sie juz losem wbc fan i nie ma chęci na jego odrodzenie i czeka na niechybna zgube forum w takim stanie.
Czyli że admini/modowie nie CHCĄ powrotu wbc fan?
Proszę bardzo. Każdy będzie zadowolony, jak to zrobisz.Moge ci choćby od zaraz wymyśleć temat którego nie ma.
Z większością opinii Pielagorotha się zgadzam, więc nie będę cytował

Podsumowując, kwestią nie jest wymienienie problemu, powiedzenie, że jest źle, tylko faktyczny pomysł na naprawienie i realizacja go. Większość myśli KPP jest dość pusta, sorry, lubię cię, podoba mi się, że próbujesz coś zdziałać, ale bądźmy poważni, tu nie trzeba jakiegoś mówcy, tylko konkretnego działacza. Założę się, że teraz znikniesz, bo żadnych problemów nie rozwiązałeś, nic nie zrobiłeś - tylko wspomniałeś o nienajleposzym stanie forum - ale to może zrobić każdy średniorozumujący użytkownik forum. Chcesz pomóc realnie, to powiedz, co mam zrobić, aby pomóc w "odrodzeniu forum" - tylko bez rzucania pustych słów, konkrety! Również możesz sam działać, będę się cieszył z każdej twojej inicjatywy.