Co do rozczłonkowania Sarteka - na 100% podzielono go na 99 części poczytaj o Historii WBC która jest na forum.
Wiem, ale chodziło o jednostki które rasa sama może wyprodukować, bo tak mógłbyś dodać quastita z czarów przywołania, zombie z nekro, a tak to generalnie to leś. elfy bo mają enta, ognika i star. ognika.
Prawda mogłem dodać do orka że na 1 lvl. Ale po cóż się pytać o jakieś dziwne staty które trzeba obliczać, przeto najlepiej dać podstawowe?
Co do białego maga to tak jakoś na szybko robilem to pytanie i z począku chciałem dać prawda i fałsz ale jakos tak się stało że tak i nie.
Admin co do pytania z "Prawidłowymi Najeźdźcami z Podziału" to tam specjalnie walnąłem śmiesznego błęda ortograficznego gdyż jest :
a ) Lord Melkor
b ) Lord Antharg
c ) Lord Bane
d ) Lord Sratek
Wszystkie oprócz Srateka trzeba było zaznaczyć bo przeto jest Sartek a nie Sratek

Co do waszych wyników sądzę że padliście przy dwóch ciężkich pytaniach z historii wbc iii. O roku podziału i kto oraz w którym roku umarł Król Keldurin.
Jak widzę ogólnie spodobało sie rozwiazywanie testów więc niedługo wstawię następny