Turniej 2vs2
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Turniej 2vs2
No na pewno coś trzeba byłoby zrobić w sprawie ras, może zastosować system z gali.
Teraz myślę, że musiałoby to się odbyć w przeciągu max 2 dni, nie tak jak dotychczas, że umawianie się i takie tam. Po prostu gramy od 13 do zakończenia, mecze pod rząd. Taki system panuje w innych turniejach i się sprawdza, tylko czy da radę to wprowadzić u nas.
Planujemy wznowić galę, czyli umawiane pojedynki, raz w tygodniu. Na nich mogłyby się odbywać pokazowe mecze, np. 2vs2.
Teraz myślę, że musiałoby to się odbyć w przeciągu max 2 dni, nie tak jak dotychczas, że umawianie się i takie tam. Po prostu gramy od 13 do zakończenia, mecze pod rząd. Taki system panuje w innych turniejach i się sprawdza, tylko czy da radę to wprowadzić u nas.
Planujemy wznowić galę, czyli umawiane pojedynki, raz w tygodniu. Na nich mogłyby się odbywać pokazowe mecze, np. 2vs2.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Seba Fallus 3 Wielki
- Lunarion
- Kontakt:
Baśniowe mogą zostać bo w pojedynkach drużynowych maja mniejsza przewagę , a na przykład imperium jest całkiem dobre w pojedynkach drużynowych.
Można też sobie odpuścić turniej i grac na gali ale jeśli dobrze pamiętam to nie każdy mógł tam zagrać

Można też sobie odpuścić turniej i grac na gali ale jeśli dobrze pamiętam to nie każdy mógł tam zagrać

Kiedyś tu miałem fajne banerki za turnieje w Rome Total War... Tak jestem już stary
http://totalwar.org.pl

http://totalwar.org.pl
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Gala była dla dobrych graczy, czyli rozgrywały się walki doświadczonych zawodników. Teraz można wprowadzić galę młodzików tzw
. Mniej doświadczeni, by brali udział, następnie Seniorzy(Ci doświadczeni) mierzyli by się z młodzikami itd. Zobaczyło by się co z tego wyjdzie.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Ja też się zgłaszam na młodzika
mam czas więc na pewno będę.

No to mamy pierwsza drużynę młodzików którzy mają czas na pewno. I o to właśnie chodzi by zgłaszali się ci co mają czas na pewno. Ktoś jeszcze?
No ja z mongolem ale to pisaliśmy już.
Super to już dwie drużyny młodzików. Swoją drogą ciekawe ile się zgłosi krzaków od miko XD
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Na razie są to plany, więc nie palcie się aż tak.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)