Ankieta lvl boha na multi
Ankieta lvl boha na multi
Prosze o wasze glosy i opinie lvl mial by wplyw na odblowowanie innych kals ktore nie sa imba a ktorymi mozna pograc w inny sposob niz kupcem
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Ankieta lvl boha na multi
Bardzo chaos, nie wiem o co w tym chodzi. Popraw, bo będę musiał zaliczyć do spamu i usunąć.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
admin prosil wiec pisze co do lvl chodzi o to ze na wyzszym niz 10 mozna by bylo ograniczyc surki do poz na jakim byly na lvl 10 ale dodatkowo dobrac np szkole magi czy pd dla jednostek inzyniera zycie dla boha czy cos innego o to chodzi w glosowaniu na lvl ekonomicznie bedzie bez zmian
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Warto byłoby uściślić czy chodzi o walki 1vs1 czy 3vs3, bo to dwie całkiem różne sprawy.
Czyżby? A jednak. ®
Wg mnie jeden lvl na 1 vs 1 i 3 vs 3 dlatego jestem za 20 lvl na obie gry ograniczajac umiejetnosci ekonomiczne (surki) do 10 pkt lacznie
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Żeby była szansa na wprowadzenie nowego lvl-a to muszą być solidne podstawy, nie możemy wybierać np. lv25, bo takie cyferki nam się podobają. A na razie tak to wygląda. Nie dziwię się, że ludzie zagłosowali na lv10 i lv30, bo znają możliwości tych lvl-ów.
Ja kompletnie nic nie wiem o lv20, a tu potrzeba kilku grywalnych klas z równymi możliwościami. Na pewno nie będzie takiej sytuacji, że damy jakiś lvl i później discovering. Zmiana musi być b. ważna i musi być dobrze przemyślana, stąd gruntowna analiza może potrwać. Zajmę się analizą tych klas na lv20 i przedstawię spostrzeżenia.
Ja kompletnie nic nie wiem o lv20, a tu potrzeba kilku grywalnych klas z równymi możliwościami. Na pewno nie będzie takiej sytuacji, że damy jakiś lvl i później discovering. Zmiana musi być b. ważna i musi być dobrze przemyślana, stąd gruntowna analiza może potrwać. Zajmę się analizą tych klas na lv20 i przedstawię spostrzeżenia.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
admin jest uparty jak osioł wiec szkoda pisać.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Ludzi nie zmienisz to jest jak polityka. Nauczyli się grać na tych lvl i tyle. Jeżeli chcesz to zmienić można próbować. Długi czas próbowano wprowadzić lvl 10, po pewnym czasie się udało.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)