Klub Pojedynków
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Klub Pojedynków
Może zrobili byśmy klub pojedynków?
Admini ( ew. Moderatorzy ) umawiali by tu walki o jakąś nagrodę z każdym ten kto odrzuci wyzwanie przegra
Np. walka o nagrodę <tu wpisz nagrodę> między <wpisz gracza> a <wpisz gracza>
Grupa < wpisz grupę rankingową >
co wy na to?
Admini ( ew. Moderatorzy ) umawiali by tu walki o jakąś nagrodę z każdym ten kto odrzuci wyzwanie przegra
Np. walka o nagrodę <tu wpisz nagrodę> między <wpisz gracza> a <wpisz gracza>
Grupa < wpisz grupę rankingową >
co wy na to?

Re: Klub Pojedynków
Nie najgorsze.
Mozna by sprobowac organizowac takie walki. Ale jakie moga byc nagrody?
- Kronos
- Władca Trupów
- Kontakt:
Nie wiem, może związane z siecią czy coś, albo można by organizować, ale nagrodę dostawać za np. 5 win z tym graczem, i to z rzędu. Takie coś będzie widocznie potrzebne, jeśli ten plan ma wypalić, bo forum teraz stoi na płatnym serwerze.

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Myślę że pomysł okey, potrzeba by było dobrej osoby do ogarnięcia, co by nad wszystkim czuwała. Nagroda? Ciężko trochę, na pewno pieniężna by odpadła, ew nie wiem podkładka, słuchawki, myszka, klawiatura coś takiego można by było dać
.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Kronos
- Władca Trupów
- Kontakt:
Mi się przyda myszka albo klawiatura
, będzie trzeba o tym pogadać z Adminem. Oczywiście, pan kokoszynka zwany też leczką, zgodzi się, dla jego sieci xD. A poważnie, to może Piel by to organizował? w końcu tworzy ranking.

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Zależy od kiedy miałoby to być organizowane. Szczerze powiedziawszy to narazie nie widzi mi się ta inicjatywa, ale można spróbować coś takiego organizować. Więcej konkretów trzeba, bo póki co wygląda to tak chaotycznie jak kampania Fallusa 

Czyżby? A jednak. ®
Jesli beda takie nagrody to z checia wezme w tym udzial. 

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Ja jestem jak najbardziej za
Myślę, że mógłbym regularnie brać udział, nawet byłoby to lepsze dla mnie, ponieważ do ustalonego terminu byłoby mi łatwiej się dopasować i być.
Domyślam się, że byłoby to na zasadach z poprzednich gal, można by na początek ustalić 2 pojedynki 1vs1 co weekend, jak chcecie.
O nagrodach bym tak nie myślał, choć kto wie, może za największego czempiona całej serii.

Domyślam się, że byłoby to na zasadach z poprzednich gal, można by na początek ustalić 2 pojedynki 1vs1 co weekend, jak chcecie.
O nagrodach bym tak nie myślał, choć kto wie, może za największego czempiona całej serii.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin