Polskie Wersje

Przedstaw problem lub zadaj pytanie.
Zablokowany
norq
Thrall
Thrall
Kontakt:

Polskie Wersje

Post autor: norq » czw, 8 lip 2010, 12:00

Witam wszystkich użytkowników. :)

Mam kilka wątpliwości dotyczących polskich wersji serii Warlords. Otóż z tego, co wiem pierwsza część w ogóle nie została zlokalizowana więc tutaj sprawa jest zupełnie jasna. Co do 2 części, to jestem pewien, że wydana została pełna polska wersja z udziałem polskich aktorów. I teraz zasadnicze pytanie. Czy Warlords Battlecry 3 zostało w pełni spolonizowane (wliczając w to polskich aktorów), czy może dostępna jest jedynie wersja kinowa ?

Awatar użytkownika
Hunter
Champion
Champion
Kontakt:

Re: Polskie Wersje

Post autor: Hunter » czw, 8 lip 2010, 12:15

Jest tylko polonizacja kinowa.
Sensei Piela

Awatar użytkownika
BrudasekPL
Krasnoludzki Lord
Krasnoludzki Lord
Kontakt:

Post autor: BrudasekPL » czw, 8 lip 2010, 12:17

No więc co do 1 to tylko angielska a w dwójcę tak jak mówiłeś. Co do 3-ciej części nie ma pełnej polskiej wersjii i będziesz raczej zmuszony słuchać angielskich głosów :/ Ale to nie znaczy że taka polska wersja nie wyjdzie :) Ja też na początku nie lubiłem angielskich głosów ale się przyzwyczaiłem. Ty też raczej będziesz zmuszony się przyzwyczaić dopóki nie będzie pogłosek o polskich głosach... Miłego grania ;)
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521

norq
Thrall
Thrall
Kontakt:

Post autor: norq » czw, 8 lip 2010, 13:47

Ok. No to wszystko jasne ; dzięki za odpowiedzi :)

Zablokowany