Witam wszystkich użytkowników.
Mam kilka wątpliwości dotyczących polskich wersji serii Warlords. Otóż z tego, co wiem pierwsza część w ogóle nie została zlokalizowana więc tutaj sprawa jest zupełnie jasna. Co do 2 części, to jestem pewien, że wydana została pełna polska wersja z udziałem polskich aktorów. I teraz zasadnicze pytanie. Czy Warlords Battlecry 3 zostało w pełni spolonizowane (wliczając w to polskich aktorów), czy może dostępna jest jedynie wersja kinowa ?
Polskie Wersje
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Re: Polskie Wersje
No więc co do 1 to tylko angielska a w dwójcę tak jak mówiłeś. Co do 3-ciej części nie ma pełnej polskiej wersjii i będziesz raczej zmuszony słuchać angielskich głosów Ale to nie znaczy że taka polska wersja nie wyjdzie Ja też na początku nie lubiłem angielskich głosów ale się przyzwyczaiłem. Ty też raczej będziesz zmuszony się przyzwyczaić dopóki nie będzie pogłosek o polskich głosach... Miłego grania
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Re: Polskie Wersje
Ok. No to wszystko jasne ; dzięki za odpowiedzi