Problem

Przedstaw problem lub zadaj pytanie.
ODPOWIEDZ
rekma23
Thrall
Thrall
Kontakt:

Problem

Post autor: rekma23 » pt, 16 lip 2010, 12:18

Hej jestem nowym graczem i mam taki problem że włączam grę i zapisuję w trakcie kampanii misje wychodzę z gry i gdy wrócę nigdzie nie moge znaleźć funkcji wczytaj:( cczy ja coś źle zpisuje czy co???

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Re: Problem

Post autor: miko » pt, 16 lip 2010, 12:26

Nie wychodź przez zakończenie rozgrywki bo wtedy otrzymujesz premię dośw. tylko poprzez wyjście do pulpitu (całkowite wyłączenie gry)
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

rekma23
Thrall
Thrall
Kontakt:

Post autor: rekma23 » pt, 16 lip 2010, 12:35

Nie o to chodzi nie:) nie zrozumiałeś chyba mnie. Wychodzę z kampanii w każdy możliwy sposób próbowałem, a po powrocie muszę zaczynać kampanie od samego początku nawet bohatera muszę sobie od nowa wybierać o co chodzi?? Nie wiem jak zapisać grę w danym momencie kampani,misji abym mógł np dwa dni później wrócić i zacząć tam gdzie zakończyłem;)

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Post autor: miko » pt, 16 lip 2010, 12:57

Pomóc może patch albo... sprawdź folder w moich dokumentach Warlords Battlecry. Być może folder nie funkcjonuje. Nie należy usuwać go. Jeśli go nie masz to tylko reinstall gry.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Wojtku
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: Minotaury (neutral)
Kontakt:

Post autor: Wojtku » pt, 16 lip 2010, 12:58

Usuń folder Warlords Battlecry III z moich dokumentów. Po ponownym włączeniu wszystkie stare ustawienia powinny się usunąć, a utworzyć nowe. Zawsze tak robię i jakoś mi się odnawia :)

Awatar użytkownika
BrudasekPL
Krasnoludzki Lord
Krasnoludzki Lord
Kontakt:

Post autor: BrudasekPL » pt, 16 lip 2010, 23:11

Jak dla mnie to raczej patch to tutaj niezbędnik
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521

ODPOWIEDZ