Błędy gry
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Błędy gry
wiem cos o tym i wydaje mi sie ze kazdy czar dziala na 36 jednostek, lacznie z plomieniem duszy, leczeniem, armaggedonem czy wskrzeszeniem.
i to jakos liczy jednostki albo najblizej naszego hero albo od gory od prawej ( kto najbardziej na prawym gornym rogu promienia dowodzenia naszego hero obrywa )
i to jakos liczy jednostki albo najblizej naszego hero albo od gory od prawej ( kto najbardziej na prawym gornym rogu promienia dowodzenia naszego hero obrywa )
Co do liczby jednostek to nie jestem pewnien ale tez wydawało mi się, że zaklęcia działają na jednostki oddalone od bohatera i zaczynają od tych na górze.
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
tera jestem pewien ze 24
Witam
Mam mały problem z bohaterem. Kiedy wychodzę z gry muszę od nowa robić tego nieszczęsnego bohatera i tak za każdym razem.
Czy ktoś wie co może być tego przyczyną??
Mam mały problem z bohaterem. Kiedy wychodzę z gry muszę od nowa robić tego nieszczęsnego bohatera i tak za każdym razem.
Czy ktoś wie co może być tego przyczyną??
Siemka też miałem taki problem więc musisz odinstalować grę usunąć jej wszystkie składniki (włącznie z savemi) zainstalować od nowa i wgrać patcha
i powinno ci się normalnie zapisywać

=KMO=
mógłbyś mi podać stronkę z aktualnym patchem bo tego co mam i co znalazłem to się nie chce otworzyć
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Czyżby? A jednak. ®
no nareszcie wszystko działa
wielkie dzięki za pomoc

Też mam problem z bohaterami ale inny - wczoraj kiedy włączałem misje moim najlepszym bohem (było jakieś 70%) komp mi się zresetował... Kiedy klikam w menu kampania, widze innego mojego słabego boha, a kiedy klikam strzałkę wywala mnie do pulpitu... Jak zrobić bym mógł znowu grać tą postacią? Oczywiście mówie o WBC III.
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
tez to mam, ale to wina ze jakiegos hero nazwales ze zlym znakiem ( typu ó )