Błędy gry
Re: Błędy gry
Hmm, bo ja niemam żadnej postaci z polskimi znakami sm05 .Jakieś inne pomysły?
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
to nie jest pomysl... ja to mam i jestem pewien w 100% ze dales zly znak i usunieto Ci od postaci w lewo wszystkich... ja to mam i jestem pewien bo kiedys zrobilem ze goscia "zabójca"
Mam tylko 4 postacie o nazwach:
-Magik(ta zablokowana)
-Minos
-Radek
-Tomek(ta zablokowana)
I widzisz tu jakieś znaki?
-Magik(ta zablokowana)
-Minos
-Radek
-Tomek(ta zablokowana)
I widzisz tu jakieś znaki?
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Najlepiej zapisz sobie gdzieś plik w moich dokumentach |Warlords BattleCry III| i przeinstaluj grę. Jak przeinstalujesz grę to zamień ten folder w dokumentach na swój co zapisałeś.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
jak ci sie usunal to jak masz miec? ja raz zrobilem tego hero, raz zagralem i juz tak mam...
Daldon też miałem kiedyś taki problem że miałem już ponad 50% gry a tu nagle jak chcem wybrać hero to mi grę wył. i próbowałem na wiele sposobów aby go odzyskać i nie mogłem.
Spróbuj zrobić tak jak Admin ci napisał a jak to nie pomoże to zostaje Ci tylko przeinstalować grę razem z usunięciem saveów i zaczęciem od nowa.
Spróbuj zrobić tak jak Admin ci napisał a jak to nie pomoże to zostaje Ci tylko przeinstalować grę razem z usunięciem saveów i zaczęciem od nowa.

=KMO=
Zrobiłem tak jak Admin napisał ale też nie pomogło sm05 Zrobiłem nową postać i mam jeden mały problem. Chciałem szybko nadrobić poziom na mapce szybkiego expienia, ale jak było już wystarczająco dużo jednostek, gra mi się wyłącza...Pamiętam że kiedyś nie miałem tego problemu.
Już sobie poradziłem - ściągnąłem tą mapkę viewtopic.php?f=53&t=234 i nadrobiłem stracony poziom. Wszystkim dziękuje za pomoc.
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
tera zrobilem cala reinstalke gry i niemam tego problemu.
pterodaktyl atakuje jednoski lewitujace tylko jak mu kazemy, jak stoja sobie i sylf je bije to one uciekaja nawet na nastawieniu "obronne"
pterodaktyl atakuje jednoski lewitujace tylko jak mu kazemy, jak stoja sobie i sylf je bije to one uciekaja nawet na nastawieniu "obronne"