Problemy z grą w sieci w WBC2
Problemy z grą w sieci w WBC2
Robię serwer w WBC II, jednak gdy koledzy wpisują IP to go nie widzą. Nie ma żadnych dostępnych do dołączenia gier. Dużo znajomych ma ten sam problem. Mam takiego kolegę, że kiedy on zrobi serwer widzi go każdy.
Re: Koledzy nie widzą serwera który zrobię.
A jakiego typu masz internet??
Bo w niektórych przypadkach router blokuje połączenia i dlatego twoi koledzy mogą nie widzieć twojego IP.
LUB
Twoi koledzy mają inną wersje gry niż ty
Bo w niektórych przypadkach router blokuje połączenia i dlatego twoi koledzy mogą nie widzieć twojego IP.
LUB
Twoi koledzy mają inną wersje gry niż ty

=KMO=
Hmm, to prawda- mam router. Internet Orange. Ale miałem wcześniej miejscową radiówkę to było to samo.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Sam ma podobny problem. Ani ja nie mogę wbic, ani inni gracze nie mogą do mnie. Ale w ciągu kilku następnych dni przeprowadzę testy związane z połączeniem. Min. spróbuje się połączyc za pomocą programu Gamegranger.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Wersja gry raczej odpada. Niech ktoś się wypowie, kto grał już online w WBC2. Niech poda jaki system operacyjny używa, wersje gry, typ interentu, jak się połączył, za pomocą jakiego programu.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Wersja gry raczej odpada. Niech ktoś się wypowie, kto grał już online w WBC2. Niech poda jaki system operacyjny używa, wersje gry, typ interentu, jak się połączył, za pomocą jakiego programu.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Jak będziesz wiedział to się tym podziel 

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Problemy z grą w sieci w WBC2
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin