Pytanie o Potyczki
Pytanie o Potyczki
Witam jestem nowy dlatego prosze o wyrozumialosc. Dlaczego w trybie gry potyczka nie mozna grac na wszytkich mapach [WBC III] ?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Pytanie o Potyczki
Wszystkich mapach tzn. o jakich mówisz? Jeśli masz na myśli mapy z kampanii to wystarczy wejść w folder z grą (domyślnie C->Program Files) i skopiować mapy z folderu CampaignScenario do folderu Scenario.
Czyżby? A jednak. ®
Chodzi mi o te mapy ktore sa w potyczkach na. Ja mam tylko jedna dostepna ;/ i na innych nie moge grac
Zrobilem tak jak mówisz. Tylko nie moge na tych mapach grac nie wiem dlaczego. Sa te mapy na trybie potyczka ale nie moge przejsc dalej i nie moge zagrac na nich
Zrobilem tak jak mówisz. Tylko nie moge na tych mapach grac nie wiem dlaczego. Sa te mapy na trybie potyczka ale nie moge przejsc dalej i nie moge zagrac na nich
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Hm, dość nietypowy problem. Nie możesz przejść dalej to znaczy, że nie możesz ich wybrać w tym okienku z mapami na górze czy normalnie się wyświetlają tylko nie da się gry włączyć jak mapa jest zmieniona?
Czyżby? A jednak. ®
Wchodze w potyczke. Wybieram mape i ten kciuk w gore mi sie nie swieci i nie moge dalej przejsc
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
A wybrałeś przeciwnika jakiegoś?
W sensie komputer musisz wybrać jako przeciwnika, powinien wtedy pojawić się kciuk(tzn. zaświecić jak to mówisz)
W sensie komputer musisz wybrać jako przeciwnika, powinien wtedy pojawić się kciuk(tzn. zaświecić jak to mówisz)

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)