Witam,
Problem dotyczy zarówno wbc II jak i III. Mianowicie gra tnie, jakbym miał za słabego kompa. Gra nie ma wielkich wymagań, na windowsie xp pamietam chodziła bez zarzutów więc to raczej nie przez parametry komputera. Mam zainstalowany windows 7 64mb, do tego najnowszy service pack dla 7, aktualne sterowniki do karty graficznej itp. Próbowałem zmieniać kompatybilność, rozdzielczość, wszystkie opcje graficzne na minimum, nic nie pomaga. Ktoś się może spotkał z podobnym problemem? Nie znalazłem w internecie podobnego. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
WBC Problem
Re: WBC Problem
Z tego co mi wiadomo, to 7-emka i wbc3 nie "lubią się", ale mi na viscie wszystko śmiga bez problemu, więc nie mogę pomóc 

- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Na windowsie 7 odbiera mi Wbc3 bez problemu dziala mi gra jak należy nie wiem w czym problem próbuj właściwości następnie zgodność i windows 7 jak masz oryginalną.
Witam, mam ten sam problem i żadne kombinacje nie pomagają, czy zna ktoś sposób na to przycinanie się gry?