WBC#4?
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: WBC#4?
jest warlords 4 ale nie z serii battlecry. wszyscy co grali w wb sie podjarali że jest 4... ale że nie jest z serii battlecry to juz nie wiedzą... Żal...
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Oj kurcze nie podjarałem się że jest warlords IV bo wiem ze to inna gra i dosc bezsensu chociaz pokrewna, a slyszalem cos ze ma wyjsc WARLORDS BATTLECRY IV i nie badz juz taki przewidywalny bo myslisz ze wszystkie rozumy pozjadałeś sm03
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Panowie spokojnie sm07
Z avatarami będzie wszystko OK na nowym forum. Baza danych będzie przeniesiona, czyli wszystkie posty z tego forum będą tam.
O WBC#4 będą wieści (czy będzie kontynuacja serii).
Z avatarami będzie wszystko OK na nowym forum. Baza danych będzie przeniesiona, czyli wszystkie posty z tego forum będą tam.
O WBC#4 będą wieści (czy będzie kontynuacja serii).
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
No to będzie się dzialo kiedy wejdzie IV .
Myślę że będzie sie różniła od 3 i 2
Myślę że będzie sie różniła od 3 i 2
No przecież taka sama nie będzie 

- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
sm033
ja gdzieś wyczytałem nie pamiętam już gdzie że to ostatnia gra z serii batllecry... więc IV prawdopodobnie nie będzie.... a to może i dlatego że ostatnia wersja nie zrobiła takiej furory jak wersja druga czy pierwsza chodziło tylko o eksperyment z przeniesieniem turówki w czas rzeczywisty
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Nie będzie już żadnej nowej częsci warlords battlecry .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Miko w tym co piszesz pewnie jest trochę prawdy.
Oficjalna wersja podana przez producentów jest taka, że poszukują sponsorów, którzy zainwestują w grę. Dziwię się, że ich nie ma.
Drugim powodem jest wydanie przez tą firmę gry (Puzzle coś tam), która podobno jest bardzo dobra i zapewnia dochody firmie.
Pożyjemy, zobaczymy.. WBC4 nie jest przekreślone.
Oficjalna wersja podana przez producentów jest taka, że poszukują sponsorów, którzy zainwestują w grę. Dziwię się, że ich nie ma.
Drugim powodem jest wydanie przez tą firmę gry (Puzzle coś tam), która podobno jest bardzo dobra i zapewnia dochody firmie.
Pożyjemy, zobaczymy.. WBC4 nie jest przekreślone.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin