Witam mam kilka pytań.
1.Czy może ktoś dokładnie wytłumaczyć ten bug z zakładaniem pierścieni, wszędzie?? ( założę jeszcze 2-3 trolowe pierścienie i będę miał regeneracje 50 pkt na sec.: sm02
2.Czy da się jakoś skopiować itemy na postaci nie używając sieci?
3.Czy da się jakoś przerzucić itemy miedzy postaciami nie używając sieci?
4.Jaka klasa jest najlepsza dla demona??
4 pytanka.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: 4 pytanka.
1. Ten bug jest opisany na forum w jednym z tematów oraz na youtube też można zobaczyc filmik z wykorzystaniem tego bugu. Nie podam Ci konkretnych linków, ponieważ nie popieram wykorzystywania bugów w grze. Musisz sam poszukac lub ktoś inny Ci pomoże.
2. Nie
3. Nie
4. Przywoływacz lub Piromata (zależy jak lubisz grac herem)
2. Nie
3. Nie
4. Przywoływacz lub Piromata (zależy jak lubisz grac herem)
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
To w takim razie napisze do ciebie administratorze by nie spamować tematami:
czy nie byłbyś zainteresowany 4 harfami i 2 najpotężniejszymi pierścieniami trola, różdżką mistrza, koroną tylashia, i togą arcymaga w swoim banku?
czy nie byłbyś zainteresowany 4 harfami i 2 najpotężniejszymi pierścieniami trola, różdżką mistrza, koroną tylashia, i togą arcymaga w swoim banku?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Na pewno byłby zainteresowany ale nie wiem jak ten bank prosperuje i czy on jeszcze w ogóle jakoś funkcjonuje.
Czyżby? A jednak. ®
Ja mam teraz opiekę nad tym bankiem w trójce. Mam wszystkie świecące przedmioty zarówno z zestawów jak te niebieskie, i kilka tych lepszych itemów. Jeśli ktoś by chciał coś to piszcie do mnie. Ale harfy mógłbym wziąć.
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
i tak gramy hero tymczoasowymi bez itemkow :d ja lubilem w wb2 demona wojownika i wszystko w hp, zycie, odp i szybkosc, reszta 0. fajna umiejetnosc podpalania
w wb3 demon mi sie kojazy z przywolywaniem duzej ilosci demoenow