SZKOLENIE!

Zablokowany
Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Ulubiona rasa: Kobiety
Kontakt:

SZKOLENIE!

Post autor: Pur3viL » śr, 14 paź 2009, 23:45

MAM POMYSL CZY FORUM MOGLO BY ZORGANIZOWAC SZKOLENIE NOWYCH UZYTKOWNIKOW I PODSZKALANIE TYCH MNIEJ ZAAWANSOWANYCH ZAPISY ROBIMY TUTAJ I JESTESMY NA SIECI HAMACHI wbcfan0
Obrazek
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki

Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Ulubiona rasa: Kobiety
Kontakt:

Re: SZKOLENIE!

Post autor: Pur3viL » śr, 14 paź 2009, 23:46

odrazu ja sie zapisuje ;)
Obrazek
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki

Awatar użytkownika
Moin
Czaszka Sarteka
Czaszka Sarteka
Ulubiona rasa: Daemon
Kontakt:

Post autor: Moin » czw, 15 paź 2009, 13:31

A nie lepiej po prostu zagrac z jakims doswiaadczonym graczem ? Nie trzeba robic jakiejs zorganizowanej akcji..

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Post autor: miko » czw, 15 paź 2009, 14:10

Poza tym ja szkolę graczy nowych... niby nic specjalnego ale jak ktoś będzie miał problem z czymś to gadać ze mną... od takiego czasu uczę że idiotyzmem jest pisanie takiego postu
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Wojtku
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: Minotaury (neutral)
Kontakt:

Post autor: Wojtku » pt, 16 paź 2009, 14:02

Ale miko... nie każdy o tym wie... np. ja nie wiedziałem o tym że szkolisz i jakoś przetrwałem, postanowiłem dostrzegać strategie innych graczy, popatrzyłem jaką rasą się jak gra itd... byłem zaskoczony w niektórych momentach, ale w końcu wiem co i jak... nadal dopatruje się strategi innych, uczę się nawet od tych nowych, czemu? Niektórzy z nich mają dobrą taktykę a nawet o tym nie wiedzą... Ja takie coś łącze i otrzymuję coś w stylu moonów w wysokich. :) Nie uczyłem się od Ciebie miko... patrzyłem jak grasz... Przecież wiesz lepiej ode mnie jak grasz więc? I tak bym nie dał rady nikomu jak taki "słabszy miko"... Bez obrazy.. dałem przykład ;)

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Post autor: miko » pt, 16 paź 2009, 14:30

No to już każdy wie że szkolę :P Wojtku to co w teorii to nie w praktyce... nigdy nie osiągniemy perfekcji, ja np dobrze czuje się grając hordami i łamiąc szyki wroga. Rasy mało mobilne nie są moją mocną stroną. :!: :!: :!:
Więc szkole podstaw schematy ras trochę praktyki i ew. rozszerzona gra rasami mobilnymi.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Zablokowany