Balans ras w WBC3 - propozycje

fryderr
Chłop
Chłop
Ulubiona rasa: Wysokie elfy
Kontakt:

Re: Balans ras w WBC3 - propozycje

Post autor: fryderr » pt, 21 sie 2009, 15:46

ja bym dal jakiegos maga ktory zuca zaklecia pomagajace w walce np miecz zadaje tyle i tyle obrazen dodatkowo itd

Awatar użytkownika
BrudasekPL
Krasnoludzki Lord
Krasnoludzki Lord
Kontakt:

Post autor: BrudasekPL » czw, 4 lut 2010, 17:54

Ja bym dla szkieleta dał 3 ulepszenie i szło by ono tak
Szkielet->Szkielet mag->Lisz->Liszmistrz
Szkielet mag normalenie by tylko kulami ognia strzelał
Lisz normalnie jak w grze :p
Natomiast liszmistrz miałbym podwojone obrażenia dla dorych istot i następujące czary:
Wskszeszenie umarłych(ten czar jak lisz)
Mroczna burza(czar czarnoksiężnika)
Wskszeszenie upiora( ulepszonego szkieleta)
Dzięki bardzo :)
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Post autor: miko » czw, 4 lut 2010, 20:53

To by było jak czołg dla orka... trupy i tak są silne a po wprowadzeniu takich armii by to bez sensu było... ale jakby ork dostał czołg to niech i będą liszmistrze... 2x hity dla takich unitów by w rozgrywce multi dużo nie dało ras dobra jest chyba tylko 3 czy 4 bardzo mało w każdym razie... obrażenia rycerzy na zło jest dobre... rycki drogie mało się ich narobi więc daje to jakiś efekt równowagi...
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
BrudasekPL
Krasnoludzki Lord
Krasnoludzki Lord
Kontakt:

Post autor: BrudasekPL » pt, 5 lut 2010, 15:27

To co dobry pomysł czy nie ?:p
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » pt, 5 lut 2010, 15:32

Jakby horda dostała czołg to tak :P zaburzyłoby to równowagę poza tym myślę że temat już teraz nie będzie zawierał wielkich zmian gramy dość długo i umiemy wymaxować siłę każdej rasy truposzki mają silne lisze normalny gracz ma z nimi na początku problem i potem też stanowią wyzwanie. Jedynie demce sobie z nimi spokojnie radzą. Poza tym pomyśl ile to by surowca zakosiło zrobienia normalnego lisza który stanowi na mapach 3vs3 element do natychmiastowego ataku i możliwości opanowania mapy.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
BrudasekPL
Krasnoludzki Lord
Krasnoludzki Lord
Kontakt:

Post autor: BrudasekPL » sob, 6 lut 2010, 14:04

Rozumiem,jesteś szurnięty :<

Wyjątkowo bez konsekwencji ale na drugi raz zastanów się zanim kogoś będziesz chciał obrazić
Louis EX

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 6 lut 2010, 20:16

Nie do końca chociaż masz rację mam na bani równo jak nie wierzysz spytaj lm-a on potwierdzi to ale do rzeczy powiem resztą rozumu aby zrobić lisza musisz wydać 70 metalu i 150 kryształu chyba, pomyśl ile by kosztowało zrobienie takiego super lisza i jakie to by miało skutki... widać nie grywałeś na multi długo :P czary dla trupów poza wskrzeszeniem no nie wiem... pamiętam że w wbc II trupy nie miały żadnych zaklęć a spelle inne były potężniejsze i trupy byly rasa dominującą i lubianą przez większość graczy a teraz zrobić super lisza to jak dać hm... rojowi króla plagi :P który jednym ruchem zabija pół armii jeśli masz jakieś może wątpliwości to pisz argumenty konkretne :P albo na gg 13758531 chętnie udzielę porad i objaśnię jeśli chcesz mnie nadal wyzywać od szurniętych nie staję ci na drodze...

Awatar użytkownika
Wojtku
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: Minotaury (neutral)
Kontakt:

Post autor: Wojtku » wt, 9 lut 2010, 16:13

:P ale się porobiło... właśnie się dowiedziałem, że Miko ma równo na głowie, coraz bardziiej kojarzę Cię ze Smugglerem :P

Co do tych trupków... W II NIE BYŁO SKILLA DLA NIEUMARŁYCH?! Jakto... a przyzwanie nietoperzy? Wampir jakby co... W II było tak, że rasa nadrabiała indywidualnym bohem... a tu? Tu to co... nic.... ciastko...

ODPOWIEDZ