Balans ras w WBC3 - propozycje
Re: Balans ras w WBC3 - propozycje
ja bym dal jakiegos maga ktory zuca zaklecia pomagajace w walce np miecz zadaje tyle i tyle obrazen dodatkowo itd
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Ja bym dla szkieleta dał 3 ulepszenie i szło by ono tak
Szkielet->Szkielet mag->Lisz->Liszmistrz
Szkielet mag normalenie by tylko kulami ognia strzelał
Lisz normalnie jak w grze
Natomiast liszmistrz miałbym podwojone obrażenia dla dorych istot i następujące czary:
Wskszeszenie umarłych(ten czar jak lisz)
Mroczna burza(czar czarnoksiężnika)
Wskszeszenie upiora( ulepszonego szkieleta)
Dzięki bardzo
Szkielet->Szkielet mag->Lisz->Liszmistrz
Szkielet mag normalenie by tylko kulami ognia strzelał
Lisz normalnie jak w grze

Natomiast liszmistrz miałbym podwojone obrażenia dla dorych istot i następujące czary:
Wskszeszenie umarłych(ten czar jak lisz)
Mroczna burza(czar czarnoksiężnika)
Wskszeszenie upiora( ulepszonego szkieleta)
Dzięki bardzo

Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
To by było jak czołg dla orka... trupy i tak są silne a po wprowadzeniu takich armii by to bez sensu było... ale jakby ork dostał czołg to niech i będą liszmistrze... 2x hity dla takich unitów by w rozgrywce multi dużo nie dało ras dobra jest chyba tylko 3 czy 4 bardzo mało w każdym razie... obrażenia rycerzy na zło jest dobre... rycki drogie mało się ich narobi więc daje to jakiś efekt równowagi...
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
To co dobry pomysł czy nie ?:p
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Jakby horda dostała czołg to tak
zaburzyłoby to równowagę poza tym myślę że temat już teraz nie będzie zawierał wielkich zmian gramy dość długo i umiemy wymaxować siłę każdej rasy truposzki mają silne lisze normalny gracz ma z nimi na początku problem i potem też stanowią wyzwanie. Jedynie demce sobie z nimi spokojnie radzą. Poza tym pomyśl ile to by surowca zakosiło zrobienia normalnego lisza który stanowi na mapach 3vs3 element do natychmiastowego ataku i możliwości opanowania mapy.

Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Rozumiem,jesteś szurnięty 
Wyjątkowo bez konsekwencji ale na drugi raz zastanów się zanim kogoś będziesz chciał obrazić
Louis EX

Wyjątkowo bez konsekwencji ale na drugi raz zastanów się zanim kogoś będziesz chciał obrazić
Louis EX
Nie do końca chociaż masz rację mam na bani równo jak nie wierzysz spytaj lm-a on potwierdzi to ale do rzeczy powiem resztą rozumu aby zrobić lisza musisz wydać 70 metalu i 150 kryształu chyba, pomyśl ile by kosztowało zrobienie takiego super lisza i jakie to by miało skutki... widać nie grywałeś na multi długo
czary dla trupów poza wskrzeszeniem no nie wiem... pamiętam że w wbc II trupy nie miały żadnych zaklęć a spelle inne były potężniejsze i trupy byly rasa dominującą i lubianą przez większość graczy a teraz zrobić super lisza to jak dać hm... rojowi króla plagi
który jednym ruchem zabija pół armii jeśli masz jakieś może wątpliwości to pisz argumenty konkretne
albo na gg 13758531 chętnie udzielę porad i objaśnię jeśli chcesz mnie nadal wyzywać od szurniętych nie staję ci na drodze...

Co do tych trupków... W II NIE BYŁO SKILLA DLA NIEUMARŁYCH?! Jakto... a przyzwanie nietoperzy? Wampir jakby co... W II było tak, że rasa nadrabiała indywidualnym bohem... a tu? Tu to co... nic.... ciastko...