Limit
Limit
Czy najwyższy limit to 250? Czy to od czegoś zależy. Zadaję to pytanie, ponieważ grając ostatnio zauważyłem że limit stanął na 250, kiedy pare dni wcześniej zagrałem inną rasą i osiągnąłem 300. Czy to coś w stylu Stronghold Crusader?
Re: Limit
mi się też zawsze zatrzymuje na 250.
większego nie miałem nigdy.
większego nie miałem nigdy.
max limit to 250 ale można posiadać więcej jednostek w sumie nieskończoność np. questy z kapliczek,najemnicy itd.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Może bug gry ? Możliwe że miałeś limit 250 tylko liczby się pomieszały:P. Jeżeli prawda że miałeś 260 czy tam 270, to najprawdopodobniej bug gry.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)

to jest bug gry:Jednostki uzyskane podczas questow w kapliczkach oraz najemnicy(imperium) niepodlegaja limitowi armi

Robię mapy
Purevil czytaj uważnie. Przecież chodzi o wyświetlany maksymalny limit a nie osiągnięty. Wydaje mi się, że normalnie możemy osiągnąć wyższy limit niż te xxx/250 jednak wyświetlana wartość zostaje na xxx/250. Pierwsza liczba nie podlega żadnym ograniczeniom.
tak luis przepraszam mój błąd jeżeli limit wyświetlanych jednostek wynosi 250+ to jest bug..

Robię mapy