Chaos Great Lakes - legowiska
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Chaos Great Lakes - legowiska
Także jestem za zostawieniem legowisk, utrudnia to grę i bardzo dobrze
.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Zagłosowałem na Tak.
Ale jestem za zmianą legowiska nie ich usunięciem. Zastąpienie legowisk harpii przez legowisko np. nieumarłych. Denerwujące jest to że na początku harpie koszą jednostki gdyż nie mamy nic na lataczy i trzeba gonić je bohem.
No i w pełni jestem za zastąpieniem legowisk gnoji (gnolli) czymś innym, już kilka razy mi się zdarzyło że przejmuje kopalnie a tu bohater na hita, zero czasu na jakąkolwiek reakcje...
Legowiska mają utrudniać i urozmaicać ale nie zmieniać przebieg gry przez zabicie komuś bohatera jednym ciosem na początku gry.
A co do kapliczki to jestem głodny i jest mi to obojętne.
Ale jestem za zmianą legowiska nie ich usunięciem. Zastąpienie legowisk harpii przez legowisko np. nieumarłych. Denerwujące jest to że na początku harpie koszą jednostki gdyż nie mamy nic na lataczy i trzeba gonić je bohem.
No i w pełni jestem za zastąpieniem legowisk gnoji (gnolli) czymś innym, już kilka razy mi się zdarzyło że przejmuje kopalnie a tu bohater na hita, zero czasu na jakąkolwiek reakcje...
Legowiska mają utrudniać i urozmaicać ale nie zmieniać przebieg gry przez zabicie komuś bohatera jednym ciosem na początku gry.
A co do kapliczki to jestem głodny i jest mi to obojętne.
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
Jestem za zniknięciem tych legowisk ponieważ to potrafi zepsuć grę :(
Np:Grałem wysokimi 3v3 szaman goblinów zrobił wlot i zniszczył mi tv4 i musiałem je na nowo budować to ku... koszty duże są

Np:Grałem wysokimi 3v3 szaman goblinów zrobił wlot i zniszczył mi tv4 i musiałem je na nowo budować to ku... koszty duże są

Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Także jestem na TAK.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Legowiska po to są... wyobraź sobie grę bez legowisk.. to jeszcze bardziej zepsuje balans wbc.

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Czemu miałoby popsuć balans? Z opisu Adrenaliny wynika, że legowiska mogą właśnie całkowicie zepsuć balans i zniszczyć całą rozgrywkę. To, że stało się to akurat z twierdzą wysokich elfów nie znaczy, że nie mogłoby się stać z twierdzą np. barbarzyńców uniemożliwiając im praktycznie zaatakowanie przeciwnika przez początkowe 15-20 minut gry. Sam wielokrotnie byłem świadkiem wejścia np. pająków do bazy i uszkodzenia kopalni lub zatrucia bohatera (od wtedy nigdy nie gram innym niż nieumarłym xD ). Denerwujące są też harpie, które podlecą do 2 walczących na początku gry bohaterów i dziwnym trafem wyssą manę tylko jednemu lub poprostu któregoś zaatakują. To jest właśnie unbalans i to zależny od zdarzenia losowego
Niefajna sprawa. Kiedyś Tomek zrobił swoją wersję GL bez legowisk. Myślę, że mam ją gdzieś, dam tu linka jak znajdę.

Czyżby? A jednak. ®
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
W pełni się zgadzam z Pielem
Ps:Ten szaman był z 17 lvl

Ps:Ten szaman był z 17 lvl

Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.