WBC#IV
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: WBC#IV
w wb2 jest fajnie bo trudno mieć 100% czaru, a w wb3 za prosto
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Jeszcze bym dodał, żeby każda jednostka od początku miała jakąś swoją unikalną cechę, tak jak w wesnoth, np. pikinier z umiejętnością wytrzymały miałby od początku 10 hp więcej niż pozostali, a jednostka ze zdolnością inteligentny mogłaby zdobyć poziomy 30% szybciej niz inni, sztrzelec to by bylo zasieg pociskow +1, itd, itp, etcetera etcetera
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
no i jaskinie (mapa), w wb2 niema a w wb 3 jest
No i fajnie by było, jakby były jakieś nowe czary. Mam pomysł na runy lub alchemię: destrukcja - niszczy losowo wybrane przedmioty wrogów w zasięgu dowodzenia (I poziom 1 przedmiot od postaci, IIp. 2, IIIp. 3
i jeszcze zamiana - zamienialby wybrany przedmiot z twoich na ten sam typ ale który wróg posiada, np. masz miecz krasnoludów, i jest on dla ciebie dość cienki, a patrzysz na staty wroga, i widzisz, że ma duży + do obrażeń hmm. może ma on jakiś dobry młot albo coś żucasz zaklęcie, pokazuje ci 4 przedmioty jakie masz klikasz na miecz i ci wymienia z bronia pobliskiego wroga. To też trochę by się nadawało do chaosu bo nie wiesz, czy ci się opyli, czy nie.
i jeszcze zamiana - zamienialby wybrany przedmiot z twoich na ten sam typ ale który wróg posiada, np. masz miecz krasnoludów, i jest on dla ciebie dość cienki, a patrzysz na staty wroga, i widzisz, że ma duży + do obrażeń hmm. może ma on jakiś dobry młot albo coś żucasz zaklęcie, pokazuje ci 4 przedmioty jakie masz klikasz na miecz i ci wymienia z bronia pobliskiego wroga. To też trochę by się nadawało do chaosu bo nie wiesz, czy ci się opyli, czy nie.
przydał by sie
1 zwiekszony limt wojska
2 wieksza pojemnoś surowców w kopalniach ujest tylko 16 tyś co na dłuzoszą bitwe jest oszusz
3 wieksze limit surowców bo maks jest tylko 3000
1 zwiekszony limt wojska
2 wieksza pojemnoś surowców w kopalniach ujest tylko 16 tyś co na dłuzoszą bitwe jest oszusz
3 wieksze limit surowców bo maks jest tylko 3000
polecam http://www.torenty.org
i jeszcze wiecej miejsca na przedmiot bo w wb2 jest gupio bo ubiero sie albo zbroje albo naszyjnik a dlaczego nieema mieejsca na naszyjnik i zbroje
polecam http://www.torenty.org
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Fajnie by było, gdyby podczas kampani możnaby zostawiać przedmioty na danej prowincji hehe ogólnie to ja już nie piszę bo jest zadużo do odpisywania i nie mam czasu na grę ;/ Ale miło było SIAA
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
jest schowek w wb3 wiec w wb4 tez powinien byc
Witam mam pytanko a właściwie dwa:
1-Jest warlords battlecr IV(nie ten turowy warlords IV)???? sm05
2-I jak zrobić takie wyglądy budynków jak np na tych obrazkach poniżej u zarazy:

1-Jest warlords battlecr IV(nie ten turowy warlords IV)???? sm05
2-I jak zrobić takie wyglądy budynków jak np na tych obrazkach poniżej u zarazy:

Tutaj jest inny patch... i angielska wersja gry więc trochę się różni.