Najlepsza i najsłabsza dziedzina magii
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: najlepsza i najslabsza dziedzina magii
ostatni czar chaosu zabiera 50% hp na 1 poziomie i powoduje chorobe. wiec to jest całkiem całkiem dla wojow
ale dla mnie jest daremna bo tylko 2 czary są przydatne dla mnie drain mana i to co ty mówisz
I czarny ogień ponadto. Zresztą z tego co pamiętam to zaraza chaosu zabiera nawet więcej niż 50% jeśli mamy magię chaosu na wyższym poziomie. Dobra dziedzina magii dla wojowników dlatego też rycerze śmierci, którzy jednak są wojownikami , mają ją w umiejętnościach.
ale dla ryceża i tak lepsza by była tajemna bo jest w niej czar co obniża koszta innych czarów i ostatni czar ,,destrukcja'' zabiera życie herosa - 1 co przy wyskoim hp wojownika było by miażdzące .
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
a czemu okurat rycerzowi? tak samo moze byc minotaur, lepiej ten drugi czar pasuje mi go krasnoluda spowodu duzej ilosci hp.
masz racje źle sie wyraziłem chodziło mi o wojownika albo każdego herosa z dużą ilością hp
dla mnie Iluzja , Leczenie a najslabsza to raczej poznania 

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Chaos jest spoko, ale to magia dla szaleńców... takich jak ja!!!
W chaosie to chyba wszystkie czary lubie, a już szczególnie z tymi losowymi efektami. Fajna magia i tyle.
W chaosie to chyba wszystkie czary lubie, a już szczególnie z tymi losowymi efektami. Fajna magia i tyle.
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
znam kolege co miał tak ze te czary zawsze dawaly mu na plucie to przyzywal iluzje spriggianow (drzewnow) i robil tak ze mialy po 999
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
po 999 czego? Sam tak miałem w wbc III, jak jeszcze nie wiedziałem, że te boogi z III można jakoś naprawić. Jak nie zciągniesz do III tego patcha usuwającego boogi, to w chaosie masz zawsze wszystko na +
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!