Gala drużynowa - reaktywacja
Re: Gala drużynowa - reaktywacja
Wielkie gratki za pierwsze zwycięstwo dla DarkLorda i Furiona, mam nadzieje (no i chciałbym mieć mały udział w zwycięstwie ), że ustawią się tak jak proponowałem Furkowi, tzn. imperium środkiem... wydaje się że krasnoludy mają nieco większą szanse wybronienie rushy nieumarłych bądź roju
no pain, no gain
Żeby nie zaczynać od spamu chciałbym zapytać o wynik wczorajszego spotkania. Nie chce nikogo pouczać, Tomek nie zrozum mnie źle... wdaje Ci się...
no pain, no gain
Tak, dziękuję za gratulacje. Nie sądzisz, że to dziwnie wygląda jak dostaną je tylko 2 osoby z drużyny składającej się z 3 osób? Prawdę mówiąc nie interesują mnie niczyje gratulacje, tylko nieco dziwnie to wygląda - jakbyś był na mnie obrażony, albo chciał mnie zdenerwować...
Tomek
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
W sobotę rozegrano jedynie pojedynek 1vs1.
Dark Lord (Władcy Zarazy) vs Louis EX (leśne elfy)
Zwycięża Dark Lord
Dark Lord (Władcy Zarazy) vs Louis EX (leśne elfy)
Zwycięża Dark Lord
Czyżby? A jednak. ®
Lex nie zaszalał tymi leśnymi i z wyborem i z grą chociaż pewnie sam nie zagrałbym lepiej.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
No to mamy I Galę zakończoną, jakie są propozycje odnośnie walk teamowych. Tym razem lepiej dobierzemy pary 1vs1, żeby można było obejrzeć fajny meczyk.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Ja na następną galę proponuję coś takiego:
1 zespół: Toster, Dante, EnZoOo
2 zespół: Admin, Furion, Invis
Czyżby? A jednak. ®
Nie mam obowiązku gratulować wszystkim, wiec po co piszesz jak cie to nie interesuje.TomekW pisze:Tak, dziękuję za gratulacje. Nie sądzisz, że to dziwnie wygląda jak dostaną je tylko 2 osoby z drużyny składającej się z 3 osób? Prawdę mówiąc nie interesują mnie niczyje gratulacje, tylko nieco dziwnie to wygląda - jakbyś był na mnie obrażony, albo chciał mnie zdenerwować...
Super... znowu zagram... i tutaj prośba do organizatorów, jeżeli była by możliwość uczestnictwa to rezygnuje bo może być problem z ustaleniem ewentualnego "turnieju" i dopasowaniem godziny, powód nie chce jako 1 osoba sprawiać problemu.Pielagoroth pisze:Ja na następną galę proponuję coś takiego:
no pain, no gain
Po to piszę, że to niegrzeczne pokazywać całemu światu jak to się kogoś nie lubi. Koniec tematu <i spamu> - za tydzień mam nadzieję będzie możliwość ponownego wzięcia udziału w gali przeze mnie?
Tomek