Gala drużynowa - system kapitański
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Gala drużynowa - system kapitański
Niech będę Ci Nieumarli.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
To nie był spam tylko sprostowanie dotyczące opisu solówki z gali, Admin sam mówił żeby opisywać pojedynki....
Minosy dla was.
Minosy dla was.
Tomek
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Dla Was Barbarzyńcy 

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
TomekW pisze:Pokrótce opiszę solówkę Invisa i Leo. Od samego początku toczyła się zawzięta walka o kopalnie. Jednostki na które postawił Leo to Trolle, co okazało się niezbyt dobrym wyborem - kontrolował przez pewien czas środek, miał pewną przewagę, ale nadal nie mógł przejść przez wieże Invisa, który zdążył już zrobić Ogry i kilku szamanów. Bez większych problemów Invis odzyskał środek, zebrał armię i zaatakował po raz ostatni - zwyciężył Invis. Leo nie miał w ogóle szamanów do końca gry, choć jeszcze chwila i miałby pewnie kilka harpii.
...to rób to dobrze... a gdzie początek na który złożyła się większość czasu gry ? Miałem lepszy start, szachowałem jego bohatera gobosami, lepiej dobrałem jednostki do gry o środek ( katapulty + jeźdźcy to dużo więcej jak gra na samych jeźdźcach ), lawirowałem bohaterem miedzy jednostkami co przy równych statach dawało przewagę, oraz dezorientowałem jego jednostki przywołując krąg... to znacznie lepiej niż banalne zakończenie Ibisza... gdyby nie brak czasu na przygotowanie przed pojedynkiem, dopracował bym przejście z 3lvl na 4lvl i zwycięstwo było by moje.TomekW pisze:To nie był spam tylko sprostowanie dotyczące opisu solówki z gali, Admin sam mówił żeby opisywać pojedynki....
no pain, no gain
banalne zakończenie xD a tak poza tym też bym coś innego wymyślił gdybym miał czas więc nie przesadzaj
też przyzywałem kręgi
ale nie robiłem katapult i goblinów XD to prawda
, aczkolwiek moim zdaniem katapulty na 10 lvl są za przeproszeniem do dupy . Zwłaszcza na kawalerie . za te 2 katapulty byś miał 6 snajperów i 5-6 jeźdźców 

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Rycerze dla Was
Czyli:
Ssrathi, Nieumarli, Barbarzyńcy vs Minotaury, Rój, Rycerze
Fakt, pewnie Tomek trochę przykoloryzował
Leo opisz przebieg bitwy według Ciebie. Np. mój opis jest z mojej perspektywy, więc pewnie jakieś subiektywne odczucia zawiera też, najlepiej jakby opisywała osoba bezstronna w 1vs1, o ile tak jest.
Czyli:
Ssrathi, Nieumarli, Barbarzyńcy vs Minotaury, Rój, Rycerze
Fakt, pewnie Tomek trochę przykoloryzował

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Fakt, ale to oczywiste, że chwalę członków mojej drużyny a nie drużyny przeciwnika
. Nie mogę być w tym przypadku obiektywny, przepraszam.

Tomek
Nie pamiętam istotnych szczegółów, nie chce przekłamań. Następnym razem opisze relacje na gorąco... a może i nagram jakiś filmik.Administrator pisze: Leo opisz przebieg bitwy
no pain, no gain
Wszystkie opisy, moje Leo i Invisa były nieobiektywne i nikt z nas obiektywnie nie napisze
.
Wczoraj wieczorem drużyna Tomka <Furion Tomek Invis> rozegrała 2 mecze z drużyną Tostera <Toster Enzo Dante>.
Pierwszy mecz to Drużyna Tomka Ssrathi, Nieumarli, Barbarzyńcy vs Drużyna Tostera Minotaury Rycerze Rój. Drugi mecz był odwrotnymi rasami.
W obu przypadkach zwyciężyła Drużyna Tomka <2:0>

Wczoraj wieczorem drużyna Tomka <Furion Tomek Invis> rozegrała 2 mecze z drużyną Tostera <Toster Enzo Dante>.
Pierwszy mecz to Drużyna Tomka Ssrathi, Nieumarli, Barbarzyńcy vs Drużyna Tostera Minotaury Rycerze Rój. Drugi mecz był odwrotnymi rasami.
W obu przypadkach zwyciężyła Drużyna Tomka <2:0>
Tomek
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Niech ktoś napisze dokładne rasy jakimi grali poszczególni gracze, bo przyda mi się to jak będę podsumowywał.
Czyżby? A jednak. ®