Rewolta w Multi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Re: Rewolta w Multi

Post autor: miko » sob, 28 lis 2009, 11:47

Tak ja zrobiłem poczwórny mur w bazie i moździerze miałeś czarnoks.. Więc przesiekał byś się przez podwójny mur. Poza tym chcieliśmy przerzucić front na huntera tam gdzie były nasze armie. Nie widzę tutaj problemu. Miałeś mrocznego elfa jedną z najlepszych ras wbiliście się ale czas działał na naszą korzyść. Nie robiłeś harpii nawet żeby masterów run ubić... lol...
Lepsi na mniejszych lvlach... to wszystko wpływa na pierwsze minuty gry jakie będą i tryb gry to żadne wytłumaczenie i tak spychaliśmy was do defa a kopalnie zostawały nasze prawie bez walki i to nie była wina herosa na wysokim lvlu więc tłumaczenie jest bezsensowne.
Więc mój kompleks pozwolił odciążyć flankę a ty miałeś czarnych strażników więc mogłeś wejść mi do bazy niezauważony. I nie mów że było to chamskie każdy sobie rzepkę skrobie. Moin grał ładnie ale jednostajnie. Invis parł tylko naprzód tymi ghulami jako mięso armatnie.
Zmian więc nie widzę konieczności wprowadzać jeśli ktoś nie umie grać na takich herosach to niech się nauczy ja od razu zaświadczam że na małych lvlach podziękuję bo spada jakość gry.
Ciekawość gry to umiejętność balansu i to ty oddałeś mapę nam prawie bez walki, krasnale są wolne a ty nie wykorzystywałeś podejść do nich.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 28 lis 2009, 12:47

Sorry Tr4av1s nie invis
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Post autor: Administrator » sob, 28 lis 2009, 13:26

Co ty z tymi czarnoksami :) Jeśli masz czarnoksiężników to nie znaczy, że jesteś panem świata. Nie ma nie zniszczalnych jednostek, ani najlepszych ras. Każda jest dobra! Poza tym przecież Hunt nie jest debilem i nie wybrałby nam najsilniejszej rasy, po prostu uznał, że ta rasa jest najsłabsza z pozostałych do wyboru.
Odnośnie stosowania jakichkolwiek taktyk (micro) nie ma sensu. Co z tego, że rozbije twoją armie jak zaraz zrobisz nową. Więc nawet się nie męczyłem z tym, mam gdzieś takie "pyrrusowe zwycięstwo".

A powiedz mi po co ci bohater lv30? Żeby ułatwić sobie grę. A czy lepsi gracze powinni sobie ułatwiać grę?

Zmian więc nie widzę konieczności wprowadzać jeśli ktoś nie umie grać na takich herosach to niech się nauczy ja od razu zaświadczam że na małych lvlach podziękuję bo spada jakość gry.
Nie umie grać? Żenada! Wiesz co, że ty nauczyłeś się schematami grać, po prostu wyuczyłeś się tego na pamięć. A w rozgrywkach klubu pojedynków chodzi o tzw."wyższą grę", czyli z rozmysłem, skupieniem się na walce jednostek, lepszym manewrowaniu gospodarką. Ale tego nie można osiągnąć, jeśli będziemy sobie ułatwiać.

Podsumowanie:
Klub Pojedynków nie jest dla cieniasów! Nie będzie żadnych ułatwień! Bez murów i lv10 zostaje.
Nie spadnie jakość gry tylko zostaną wreszcie ukazane umiejętności gracza.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 28 lis 2009, 13:44

Schematów?!?! Przegraliście z kretesem i to nie dzięki schematom bo nawet harpii nie robiliście co było na niskim poziomie nie pojedynków klubowych. Na pamięć to ja znam staty wady i zalety ras i wiem jak grać... uzupełniałem się z EnzeEem on władców run ja biłem ghule balistami więc się uzupełniliśmy. Wy za to nie zrobiliście nic aby temu zapobiec. Przechodząc dalej :evil: umiejętność gry z 30 lvlem jest lepsza w końcu grając z kompami nawet masz 10 lvl to masz łatwiejszą grę! Grasz 30 rośnie konkurencja i umiejętność gry... to nie ulega wątpliwości. Czego nie na 5? Na taki z jakiego startują nowicjusze? Przecież jak ty masz surkę to i inni ją mają. Myśl logicznie. Schemat byłby taki że bym robił mass władców run i atak ja to mieszałem z cała masą widząc jakie to skuteczne przesyłałem chłopakom większość kamienia a efekt był jaki był. Poracha była skoro nie liczysz się z naszym zdaniem tylko wprowadzasz samoczynnie wszelkie dekrety to ja podziękuje za współpracę w klubie. Jak grochem o ścianę walić. Miko. Bez Odbioru.

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » sob, 28 lis 2009, 14:16

Chętnie bym posłuchał jakiegoś obiektywnego opisu meczu, bez chamskich wstawek... Nie wiadomo nawet do końca kto grał i jaką rasą. Nie da rady zagrać dzisiaj jakiegoś rewanżu, bo już mam warunki i ochotę na grę?
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
EnZoOo
Wielki Władca Smoków
Wielki Władca Smoków
Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
Kontakt:

Post autor: EnZoOo » sob, 28 lis 2009, 14:17

Dzisiaj można zagrać rewanż i lvl 30 :) . Pzdr .
Obrazek

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 28 lis 2009, 14:19

Rasy nie bo będą znali naszą taktykę. Każdy bierze co chce poza elfami.

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » sob, 28 lis 2009, 14:21

Akurat system wybierania ras przeciwnikom bardzo mi się spodobał. To jeden z atutów tych rozgrywek :P Jeśli chodzi o lvl hero ja bym zrobł 15 albo 20.
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 28 lis 2009, 14:30

Rewanż to rewanż ja z resztą mówiłem już o grach takimi rasami i lvlami herosa. Chcesz to możesz jeszcze trupa wziąć raz jeszcze nie widzę problemu.

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » sob, 28 lis 2009, 14:33

Myślę, że rasy powinniśmy wybierać jeszcze raz. Żeby nie było tych samych co wczoraj. I składy też można inne ale jak chcecie. Chociaż wątpię żeby dzisiaj się udało zagrać. Pewno dopiero za tydzień.
Czyżby? A jednak. ®

ODPOWIEDZ