1 to stworzyć mapę z komputerem pasywnym i ok. 990 chłopów komputera i grać rycerzami .
Potem zrobić kopalnie i i budynki rycerzy.
Podczas gry w Warowni robić ulepszenia z + 1,2,3,4,5 Exp.
Po tym iść tylko atakować bohaterem by zdobyć na końcu prawie 6000EXP.
Dobry sposób na początkowego bohatera.
2 To zrobienie w edytorze 5 komputerów w 1 drużynie przeciwko tobie.
Komputery mają być cesarzami i mają mieć dużo kopalń.
Baza mus być ogrodzona pustką by nie przechodzili wszędzie wrogowie , i zrobić długie wejście do bazy.
Gracz musi grać rycerzami i zrobić ulepszenia EXP + 1,2,3,4,5 i zabijać wszystko bohaterem będąc w wejściu do bazy.
Należy uważać na śmierć bohatera i zrobić w bazie wieże.
viewforum.php?f=53
Zbiera ci się...
/Pielagoroth
Najlepszy sposoby EXP-ienia
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
Najlepszy sposoby EXP-ienia
Śmierć zawsze tobie towarzyszy
Mnie nie nigdy
Mnie nie nigdy
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Najlepszy sposoby EXP-ienia
Maciek, rozumiem że nie da się edytować posta po jakimś czasie, lecz mógłbyś pomyśleć i napisać wszystko w jednym, jeżeli tak dalej będzie skończy się to warnem!

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
3 Grając w trybie "człowieka z żelaza".
Dla bezpieczeństwa gdy jest możliwe brać magię uzdrowienia i używać OCHRONA ŻYCIA by nie zginął na zawsze.
W tym momencie przesadziłeś, trzy linijki, jakbyś w jednym poście nie mógł napisać, drogi kolego otrzymujesz warna, oby tak dalej, skończy się banem twojego konta na tym forum.
/EnZoOo
Dla bezpieczeństwa gdy jest możliwe brać magię uzdrowienia i używać OCHRONA ŻYCIA by nie zginął na zawsze.
W tym momencie przesadziłeś, trzy linijki, jakbyś w jednym poście nie mógł napisać, drogi kolego otrzymujesz warna, oby tak dalej, skończy się banem twojego konta na tym forum.
/EnZoOo
Śmierć zawsze tobie towarzyszy
Mnie nie nigdy
Mnie nie nigdy
poszukaj sobie w dziale mapy fabryki expa albo pur3vil exp te mapki na pewno są szybsze i wygodniejsze
.

0 Pur3viL exp daje 31k exp....

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki