Częstsze uderzenia krytyczne
Częstsze uderzenia krytyczne
Czy odnosicie wrażenie że niektóre jednostki częściej zadają uderzenie krytyczne?
mam na myśli szermierza i ghulla (te jednostki u mnie ZDECYDOWANIE najczęściej zadają krytyczne uderzenie zarówno to 'klasyczne' jak i okrzyk bojowy). jeszcze zwykły goblin często ogłusza.
też tak macie?
przypadek?
mam na myśli szermierza i ghulla (te jednostki u mnie ZDECYDOWANIE najczęściej zadają krytyczne uderzenie zarówno to 'klasyczne' jak i okrzyk bojowy). jeszcze zwykły goblin często ogłusza.
też tak macie?
przypadek?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Częstrze uderzenia krytyczne
Szansa na krytyka jest tym większa im różnica pomiędzy współczynnikiem walka dwóch jednostek jest większa. Generalnie im więcej jednostka ma walki tym częściej uderza krytykiem. Bardzo dobrze widać to u takich jednostek jak Tańczący Miecz czy Lodowy Strażnik, które mają stosunkowo sporo walki.
Czyżby? A jednak. ®
Pielu do jasnej ciasnej! Miecz ma 6 walki a bije krytyki jak szalony . Wiesz czemu ? Bo tańczę z nim w rytmie tango
.

Własnie Piel , miecz ma tylko 6 walki a je...wali krytyki jak nie wiem kto .
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Piel ma rację to zależy od walki, im większa walka tym więcej krytyków, jednak fakt miecze często walą krytyka
aż czasem za dużo.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
ale np. pikinier ktory z ulepszeniami wszystkimi ma duuuzo walki nie wali tak czesto..
to nie są tylko moje obserwacje, przeprowadzałem nawet test i szermierz wali krytyki najczęsciej, pozniej ghul (ten z ulepszeniami ma duzo walki)
to nie są tylko moje obserwacje, przeprowadzałem nawet test i szermierz wali krytyki najczęsciej, pozniej ghul (ten z ulepszeniami ma duzo walki)
- Sarkor
- Gornak
- Ulubiona rasa: Mroczny elf, Krasnolud, Rycerz xD
- Kontakt:
Kosiarze demonów często krytykują.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Wszystko zostało chyba wyjaśnione.
~Close
~Close

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)