Budowniczy
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Budowniczy
Iloma budowniczymi średnio budujecie podczas gry w jednym czasie? Czyli ilu jest wykorzystywanych naraz.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Re: Budowniczy
Ja korzystam zwykle na początku z dwóch. Jeden buduję baraki na shifcie, a drugi zamki, budynek od ulepszeń. Ogólnie buduję na shifcie, więc mało ich potrzebuję xD.

- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
Różnie jeżeli się robi zabudowania (np moździerzami) to można parunastu budowniczych naraz a jeśli jakieś inne rzeczy to od 2 do 5 budowniczych.
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
wsadzam wszystkich do kopalni i buduje herosem
.

- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Dobre ;>
Na początku bywa że wszystkich 5 wykorzystam, potem 2-3 w przeciągach jak coś niszczą.
Na początku bywa że wszystkich 5 wykorzystam, potem 2-3 w przeciągach jak coś niszczą.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
ja mam zawsze stałą produkcję chłopów, to jak trzeba budować to biorę ilu trzeba, a jak nie ma za co budować to do kopalń wsadzam. Na początku około 3-4, przy rozbudowie już z orłów korzystam, wtedy około 8 mi ich trzeba, a chłopów do kopalń już tylko.