Nowy admin - Louis EX?
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Nowy admin - Louis EX?
tak sie nazywa i taki ma portret jeden gościu w tej mojej grze little fighters. napisał gosciu 1 posta i jest adminem 

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: kto to ten louis EX?
Też nie znam kolesia ale podejrzewam, że to znajomy, tak jak w naszej polskiej mafii (polityce) - na górze jest ten, kto ma znajomości...
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Nie ma to jak bezpośredniość sm26
Jak zauważyliście jestem ADMINISTRATOREM tego forum a jednocześnie współtwórcą strony. To, że nie miałem do tej pory konta jest spowodowane ciągłymi zmianami forum. Nie uważałem za konieczne zakładanie kont na czasowych forach.
Jak zauważyliście jestem ADMINISTRATOREM tego forum a jednocześnie współtwórcą strony. To, że nie miałem do tej pory konta jest spowodowane ciągłymi zmianami forum. Nie uważałem za konieczne zakładanie kont na czasowych forach.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Ooo jakie miłe powitanie
Dodałem "niusa" w dziale|Newsy|. Jeśli chcecie się dowiedziec więcej o nowym adminie --> |PW=Louis EX|
Zamykam..

Dodałem "niusa" w dziale|Newsy|. Jeśli chcecie się dowiedziec więcej o nowym adminie --> |PW=Louis EX|
Zamykam..
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin