Równowaga celem gry

Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Ulubiona rasa: Kobiety
Kontakt:

Równowaga celem gry

Post autor: Pur3viL » sob, 6 mar 2010, 03:22

Co to za gra bez równowagi drużyn? Ostatnio gramy tylko dla wygranej a nie dla samej gry tak 4fun.. Pisać co o tym myślicie
Obrazek
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki

Awatar użytkownika
gase-ball
Olbrzym
Olbrzym
Kontakt:

Re: Równowaga celem gry

Post autor: gase-ball » sob, 6 mar 2010, 14:19

tak szczególnie MIKO... zawsze on chce grać z najlepszymi vs najsłabsi. Moim zdaniem powinny być mieszane i wyrównane składy

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 6 mar 2010, 14:31

Gase i po co mam grać z tobą w teamie? Żebyś nie umiał zabezpieczyć flanki? Żebym nie mógł podjąć żadnej ofensywy? Żebyś się jak zwykle zamurował? Żeby gra straciła sens i perspektywa na wiktorię odpłynęła po wystawieniu kilku jednostek na ciebie przez rywala?
Mogę grać równo ale po cholerę mam być z wami w teamach skoro wy nie umiecie się zatroszczyć o własne flanki, nie wychodzicie z baz, siedzicie i zero ofensywy, defensywy, po co to!
Dlatego przyrzekłem sobie że moja gra musi być z graczem który umie grać! A nie czeka na mój ruch, trochę inicjatywy. Przykładowo gram z furionem, on zabezpieczy flankę, w razie czego poprosi w krytycznej sytuacji o pomoc a tak to da mi przeprowadzić ofensywę, defensywę a nie siedzi w bazie i czeka na rywala.
To wszystko i mam nadzieję że do pana murarza gase to dotarło
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » sob, 6 mar 2010, 15:39

Miko, a co to za gra jak grasz ty i Furion na 2 nowych ? Bawi cię taka gra ?
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 6 mar 2010, 15:44

Nie grywam z furionem na dwóch nowych tylko na 3 najczęściej, to pierwsze primo a po drugie to po co nowi mają wtedy grać? Powiedz mi piel, i tak nic nie robią więc po co...
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » sob, 6 mar 2010, 15:45

Musicie jednak przyznać, że zazwyczaj staramy się dobrać w miarę równe składy. Jedynie Miko ma swoje przekonania, które szanuje :D

A z nowymi gra się po to aby zobaczyli jak należy grać, wszyscy od tego zaczynali.

No i co to za zabawa jak gra się na słabszych :>

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 6 mar 2010, 15:48

Nowi zwykle robią armię naszym wzorcem ale siedzą nią w bazie... więc czy wtedy są słabsi? Oddają nam za darmo pole i całą zabawę...

Awatar użytkownika
EnZoOo
Wielki Władca Smoków
Wielki Władca Smoków
Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
Kontakt:

Post autor: EnZoOo » sob, 6 mar 2010, 15:49

Dzisiaj weszła nowa zasada. 5 minut nieatakowania lol. Furion sobie nie mógł poradzić to 5 minut nie ma atakowania. Miko niszczył mu początkowe surki graliśmy na ice i ten się pluł . Ile razy się atakowało kopalnie jednostkami ze świty albo i bohaterów atakowało na lakes przykład: Ktoś przejmuje na środku demcem go atakuje. I nikt nie mówił o 5 minutach nieatakowania, po prostu lol .
Obrazek

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » sob, 6 mar 2010, 15:52

Pierwsze słyszę o tej zasadzie. Jak to można sobie ją tak wprowadzić? Co do ice to np. ja z furionem jak gramy to nie używamy świątyń ani nie przejmujemy kopalni po prawej (wtajemniczeni wiedza o co chodzi). Czemu? Bo to wykorzystanie niedoskonałości mapy. Gra jest przyjemniejsza.

Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Ulubiona rasa: Kobiety
Kontakt:

Post autor: Pur3viL » sob, 6 mar 2010, 17:42

Mikowi wciąż chodzi o nasze 3vs2 Ja,gase feat miszczu na miko i louisa.
Ja-baśń, gase-rój, miszczu-krasn miko-mroczen elfy louis-rycki. Muszę przyznać gra była długa i noobksa nie umiałem baśń grać, miszczu na 1st front dał hero jak zawsze o źle dał staty herosowi gasowi rozwalali wciąż miko rozwalal wlotem czarnych strażników główną bazę... Ja siedziałem w bazie byłem temu obojetny dawałem jedynie wszystkie surowce i pomagałem bronić jego bazę miszczu zapomniał o własnej bazie i tak go pokonali dalej już koniec był jak louis i miko połaczyli ataki jednoczensie w stonę gase pozniej odrazu mnie..
Obrazek
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki

ODPOWIEDZ