Starcraft
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Starcraft
Wiem, że spora część osób grała już w starcrafta, ale ten temat będzie bardziej o rozgrywce multiplayer w sc. Czy ktoś grał? Jak wam szło? Czy jesteście dobrzy w tę grę?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Starcraft
Ja szczerze nie grałem ale dużo słyszałem o tej grze... ma ktoś może link do downloada? chętnie bym se zagrał :)
- Archimonde
- Licz
- Ulubiona rasa: Wysokie elfy i baśniowe istoty
- Kontakt:
na chomikuj znajdziesz wpisz w googlach wyszukiwarka chomikuj znajdzie ci darmowa wyszukiwarke tak naprawdę to google tyle że szuka tylko na chomikuj na początek otrzymujesz trochę dodatkowego transferu (chyba wystarczy) jak nie to popatrz na dodatkowe konta tam można kupić sms za 2,44 1024mb transferu
Znowu papugi nimfy perliste się drą
carpe diem papugi o tym wiedzą
carpe diem papugi o tym wiedzą
Jeśli chcecie pograć w sieci w SC to na piracie nie ma mowy o takiej grze ponieważ gra ma zabezpieczenia

=KMO=
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Jeśli mówisz o battlenet to tak, bo tam trzeba mieć orginał. Ale istnieje też sporo serwów na których można grać na piracie np. garena
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Parę Battle Cruiserów i przeciwnik pada
Ja nie inwestuję w Marinnsów 

Co do SC, zapraszam na forum http://www.scfan.fora.pl/ - Forum o SC, dopiero się rozwija i na razie jestem tam sam xd
Trzeba jakoś to forum rozwinąć, trochę szkoda... potrzebuję informacji, o rozgrywkach na serwie "Garena", a dokładniej to o potrzebną wersję, do grania przez "nią" (?)... (sorka, że odświeżam temat).