Little fighters 2.5
Re: Little fighters 2.5
A ja wiem już, zkąd twój...
Piel ..."skąd" 

- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
LF 2 super gierka. Myślę że jeden z adminów bardzo lubi Louisa Bo ja go bardzo. Ja gram w LF 2 NTSD 2.5(naruto the setting dawn) to jest super jak zwykłe LF2 czasami jescze w LF2 Mortal Kombat Dragob Ball Z LF2 No i oczywiście LF4 Turbo. Zna ktoś jakieś sieci hamachi to może w którąś prze ze mnie opisanych zagramy
?

Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Masz na myśli Postać, czy naszego kochanego Admina
a co do gry przez neta to próbowałem, i nic z tego... takie lagi, że z kombosów nici...

- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Sam o tym wiem
Ale chodziło mi o admina że jego avatarem(obrazkiem i jednym z ulubionych postaci jest właśnie on) Ale ja nie rozumiem skąd Pielagoroth ma swój nick możesz mi to wytłumaczyć?

Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Piela... Pielu nasz kochany już o tym wspominał
coś z jego nazwiskiem.. a końcówka "goroth" poprostu zrąbał ją od bohatera SI w WBC... czyż znowu nie mam racji, a może Nasz moderator wdepta w ziemię moje przypuszczenia...? (oto jest pytanie)

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Goroth to przemieniona nazwa mojego pierwszego Rycerza Zagłady ze świty Gororoka (z WBC II).
Czyżby? A jednak. ®
Czyli prawie miałem rację
nazwa Bohatera... w tym przypadku jednostki ze świty
PielaGOROTH zdradził swe pochodzenie 

2.5 jest spoko ;p sa nowe skille mapki 3d i nowe postaci np. dao,stickman i dajmy na to z firen może robić ogniste miecze.