StarCraft 2
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: StarCraft 2
O co w tym chodzi wytłumaczcie mi . 

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Nigdy nie gralem ale widze ze nawet fajne
Jak zerknąłem na 1 screen to aż pomyślałem - 10 lat różnicy pomiędzy grami i oni tylko tekstury poprawili? Ale jak spojrzałem niżej to niczego sobie, i jest spora szansa że na starszych komputerach też zadziała.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Grałem już
Mam za sobą kilkanaście gier multi oraz kampanie. Fajny system stworzyli do gier sieciowych, od razu masz przeciwnika, są ligi i tabele najlepszych.
Na razie mam niewiele wygranych nad przegranymi i najczęściej wygrywam przez ekonomię, ja mam surowce, przeciwnik już nie, mało osób ma 3 expy naraz - to moje pierwsze wrażenia z multi.
Jeśli ktoś gra, niech napisze na pw, chętnie się zmierzę
No i mam triala do rozdania.

Na razie mam niewiele wygranych nad przegranymi i najczęściej wygrywam przez ekonomię, ja mam surowce, przeciwnik już nie, mało osób ma 3 expy naraz - to moje pierwsze wrażenia z multi.
Jeśli ktoś gra, niech napisze na pw, chętnie się zmierzę

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Żeby nie koniec wakacji do bym se zassał, ale i tak mam teraz mało czasu na kompa, więc Adminie mogę Ci tylko zazdrościć takiej giery

=KMO=
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Okazuje się, że nikt nie gra prócz mnie w SC2, nawet Iniemig, z którym miałem się bić, a zniknął gdzieś.. 

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
http://www.youtube.com/user/Yegwen#p/u/0/rHpatCMH-Ig - moja gra na yt, komentowana przez Yegwena. Mój nick: Kadyen. Zachęcam do obejrzenia 

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
No Admin fuksem wygrałeś i się cieszysz xd
"Kadyen odpowiada gl, ponieważ wie, że w tej grze dobra zabawa nie ma znaczenia" to mnie rozwaliło xd I kolejny raz słyszę, że nie robisz tych Warp Gate'ów, a podobno powinieneś
"Kadyen odpowiada gl, ponieważ wie, że w tej grze dobra zabawa nie ma znaczenia" to mnie rozwaliło xd I kolejny raz słyszę, że nie robisz tych Warp Gate'ów, a podobno powinieneś

Czyżby? A jednak. ®