WBC vs Stracraft
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: WBC vs Stracraft
Starcraft 2 wychodzi 27 lipca, dostępne w polskiej wersji językowej. Tylko jest jeden haczyk, a mianowicie, kupując jedną grę, dostajesz kampanię jednej rasy (Protossy, Zegi, Terranie), a jeśli chciałbyś pograć w całą kampanię, to musisz kupić jakby 3 gry - jedna w granicy 180zł.
Ale na pewno warte ceny, kampania + ogromne wsparcie multi.
Ale na pewno warte ceny, kampania + ogromne wsparcie multi.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Sam porównujesz obie gry...
PO CO w ogóle porównywać, są zupełnie inne...
PO CO w ogóle porównywać, są zupełnie inne...
Tomek
A po co ważyć kilo mąki z solą?
Twórcy twierdzą iż każda z kampanii dla jednego gracza jest dłuższa nie niż cała kampania pierwszej części , dodatkowo pierwszą część "trylogii"
będzie zawierała mini kampanie protossów.Więc dostaniemy grę w częściach to gorsza oficjalna cena wynosi 199,99 przez co większość użytkowniów poczeka zapewne na jakąś reedycje w tańszej cenie.
Irytuje mnie również fakt że w innych krajach cena nie odbiego zanadto od normy (jakieś 20-30 zł) no ale kupując gre Blizzarda mamy pewność że bedzie ona popularna przez conajmniej 10 lat (Koreańczycy już się o to postarają
) więc nie wyrzucamy pieniędzy w błoto.
PS: Dla nieobeznanych e-sport jest w korei północnej sportem narodowym a szczególną uwagę przykłada się tam właśnie do StarCrafta (pierwsza część rozeszła sie tam w ilośći 4,5 mln egzemplarzy gdzie w reszcie świata wyniosła ona 5 mln).
będzie zawierała mini kampanie protossów.Więc dostaniemy grę w częściach to gorsza oficjalna cena wynosi 199,99 przez co większość użytkowniów poczeka zapewne na jakąś reedycje w tańszej cenie.
Irytuje mnie również fakt że w innych krajach cena nie odbiego zanadto od normy (jakieś 20-30 zł) no ale kupując gre Blizzarda mamy pewność że bedzie ona popularna przez conajmniej 10 lat (Koreańczycy już się o to postarają

PS: Dla nieobeznanych e-sport jest w korei północnej sportem narodowym a szczególną uwagę przykłada się tam właśnie do StarCrafta (pierwsza część rozeszła sie tam w ilośći 4,5 mln egzemplarzy gdzie w reszcie świata wyniosła ona 5 mln).

Jakbym nie wiedział... w Korei Starcraft jest otaczany prawdziwym kultem, a nawet (podobno) istnieje święto, na cześć tej niepozornej gierki...
- Seba Fallus 3 Wielki
- Lunarion
- Kontakt:
Chyba się coś tobie pomyliło w Korei ale południowej w północnej nie mają czego jeść więc raczej nikt poza przywódcą partii nie ma na czym grać
.

Kiedyś tu miałem fajne banerki za turnieje w Rome Total War... Tak jestem już stary
http://totalwar.org.pl

http://totalwar.org.pl
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Wiecie że wbc nie odniosło sukcesu przez ..... WARCRAFTA?!!!!!!!!!???
WARCRAFT też fajny ALE wole wbc
WARCRAFT też fajny ALE wole wbc

Co ma warcraft do starcrafta to nie wiem ... Chyba tylko nazwy podobne