Armies of Exigo
Re: Armies of Exigo
Ja w armiesa grałem zdecydowanie wcześniej i zdecydowanie wiecej niż w warcrafta. I chętniej zagrałbym w AoE. Głównie z tego względu, że łatwiej jest założyć wiecej baz, nie ma bohaterów (co w warcrafcie zmuszało do ciągłego kontrolowania armii). Poza tym kampania w AoE wydaje mi się ciekawsza. A porównując grę przez neta w warcrafta (1 pojedynek góra 30 min) do gry multi w AoE (grając z adminem ok 45 min ciągłych ataków i zwroptów akcji, oraz oglądając jego pojedynek z moim bratem) zdecydowanie lepsze jest AoE.
P.S. chętnie jeszcze z kimś zagram:)
P.S. chętnie jeszcze z kimś zagram:)
qba na piracie mozna grac w sieci, wystarczy wbic na serwer i czekac az ktos zrobi gre, czasami na serwerze jest ok 30 osob
grywamy tam z adminem i z tomkem, musimy kiedys zagrac.

Sensei Piela
Z adminem i z tomkiem już grałem
ale można by tak zagrac 2vs2 byłoby trochę ciekawiej

Wróciłem na forum i się zdziwiłem że AoE stało się tutaj takie popularne
Oczywiście mógłbym z wami zagrac,nie grałem od jakiegoś miesiąca ale dobrze pamiętam co i jak
.Grałem dosyc sporo wiec nie martwcie się o poziom.
Zainstaluje tylko i będę mógł grac.
Mój nick to: Lord_SzamanUlumulu (tak,tak nie śmiejcie sie
) niezmienny od chyba 2 lat,ale z dużym przerwami oczywiście grałem.

Oczywiście mógłbym z wami zagrac,nie grałem od jakiegoś miesiąca ale dobrze pamiętam co i jak

Zainstaluje tylko i będę mógł grac.
Mój nick to: Lord_SzamanUlumulu (tak,tak nie śmiejcie sie

ja przez neta zagrałem narazie raz:) ale kampanie w AoE przeszedłem dwa razy i sam nie wiem ile zagrałem potyczek. Lubię grać zwierzoludźmi choć najlepiej gram cesarstwem a najbardziej podobają mi się przekleci:)
Ja w kampanię nie grałem (tak samo jak potyczyki albo tutoriala)wszystkiego nauczyłem się na multi.Dla mnie najciekawsze są rozgrywki 3vs3 albo ffa (każdy na każdego).
To wy gracie przez hamachi czy na serwerze?

To wy gracie przez hamachi czy na serwerze?
Kurde brat był zalogowany i nim napisałem:)
Ale ja mam wygody.. brat mi posty nabija
ale kampania się zgadza, najbardziej lubię przeklętych itd...

Ale nie lubisz zwierzoludzi i nie umiesz grać cesarstwem:)
Po pierwsze dobrze powiedziałeś: nie lubię grać zwierzoludźmi... orkami... i zielonymi istotami... A Cesarstwem to nie tyle nie umię co nie potrafię... ale jak już przyjdzie co do czego to nimi chętnie zagram... (i nawet dobrze
)