Travian
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Travian
TYravian to bardzo fajna gra przeglądarkowa. Jest prawie że bliżniacza z grą plemiona, tyle że rozgrywka dzieje się w starożytnosci, a nie w średniowieczu i masz do wyboru 3 nacje. To gra ekonomiczna, mozna władać swoją osadą Gallami, Rzymianami lub Germanami, budować nowe osady, ulepszać surowce i podbijać już stworzone osady innych graczy za pomocą różnego typu wojsk. Gra jest bardzo fajna, tym, którym znudziło się już łupania w bitefigh czy gladiatus, i fanom strategii/ ekonomii serdecznie polecam!!! Oto strona domowa gry:
www.travian.pl
www.travian.pl
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Re: Travian
Hejka ludziska jutro otwierają spowrotem s10 w trawian gra zaczyna sie od zera!!
Ale zalogowac sie mozna tylko dzisiaj bo inaczej do 16 lutego trzeba czekac ja juz sie zalogowalem
jak chcecie grac ze mna to wybierzcie kierunek odrazu po losowym

- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
moj kolega w to gra i ma 7 kont, raz mu admin wyczyscil za to magazyny i nic wiecej. wiecej zarabia niz traci 

Ja mam już zbyt wiele tych gier przez przeglądarkę.
btw. KL grasz w gladiatusa?
btw. KL grasz w gladiatusa?
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
za bardzo monotonne, jak wiekszosc gier
ale mialem 42 lvl w gladiatusie

Jak dla mnie to nie monotonne.. Wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba i nie nudzi się.
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
a jaki masz lvl?
Poziom 27, ale to bez znaczenia bo w tym naprawdę szybko można nabić lvl...
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
jak chcesz szybko level to zagraj se w knights.pl tam mozna nabic 50 w dzien a jest cos tego typu
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Pewnie, że gram! Kumpel z klasy mnie namówił a dobremu kumplowi chyba nie da się odmówić! I
gram na serwie 14 z 8 lvl dopiero. Ale gladiatus jest lepszy od gier jemu podobnych po przedmioty, które głupcy kupują tracąc kasę na kryształy, ja licytuję za kasę w grze praktycznie zarabiając
Ale w gladiatusie to trzeba mieć skille dobre i to jest chyba najważniejsze. Nie mam nic do tej gierki poza okropnym boogfixem przez którego gracze zarejestrowani po jego powstaniu nie mogą DOŁĄCZYĆ DO GILDII!!! I ja niestety do nich się zaliczam...
gram na serwie 14 z 8 lvl dopiero. Ale gladiatus jest lepszy od gier jemu podobnych po przedmioty, które głupcy kupują tracąc kasę na kryształy, ja licytuję za kasę w grze praktycznie zarabiając